Avís Legal

 

Aquest lloc web pertany i està gestionat per [Nom de l’Empresa], amb adreça a [Adreça de l’Empresa].

 

1. Acceptació dels Termes

Mitjançant l’accés i l’ús d’aquest lloc web, accepteu els termes i les condicions establerts en aquest Avís Legal. Si no esteu d’acord amb aquests termes, us preguem que no utilitzeu aquest lloc.

 

2. Propietat Intel·lectual

El contingut d’aquest lloc web, incloent-hi textos, imatges, dissenys gràfics, logotips i altres materials, està protegit per drets de propietat intel·lectual i no es pot reproduir, distribuir, o utilitzar sense el consentiment exprés de [Nom de l’Empresa].

 

3. Privacitat i Protecció de Dades

La nostra política de privacitat es descriu detalladament en la nostra Declaració de Privacitat, que podeu consultar [Enllaç a la Declaració de Privacitat].

 

4. Exclusió de Responsabilitat

Tot el contingut d’aquest lloc web es proporciona “tal com és” sense garanties de cap mena, ja siguin explícites o implícites. [Nom de l’Empresa] no es fa responsable dels errors o omissions en el contingut ni de cap pèrdua o dany derivat de l’ús d’aquest lloc.

 

5. Enllaços a Tercers

Aquest lloc web pot contenir enllaços a llocs web de tercers. Aquestes connexions són proporcionades per comoditat i [Nom de l’Empresa] no assumeix cap responsabilitat pel contingut o pràctiques de privacitat d’aquests llocs.

 

6. Canvis en l’Avís Legal

Reservem el dret de modificar aquest Avís Legal en qualsevol moment. Les modificacions seran efectives immediatament després de la seva publicació en aquesta pàgina.

Per a consultes relacionades amb aquest Avís Legal, podeu contactar-nos a través de [informació de contacte].

 

Gràcies per visitar cellerstarrone.com.

[El Vostre Nom] [El Vostre Càrrec o Títol] [Informació de Contacte]