Ens obrim a l’enoturisme perquè volem que ens coneguis, que ens escoltis , que ens tastis sentint les olors i les aromes de Batea, del celler, de les vinyes, i sàpigues que la nostra no és només una empresa familiar on es fa vi, que també, sinó una manera de viure a la Terra Alta. 

Planifica la teva experiència, consulta’ns i t’informem de tot. Visita’ns, t’ho posem fàcil!

Descobrint Cellers Tarroné
Una aproximació hedònica i artística al que som

 

Visita guiada amb tocs anecdòtics per la Batea medieval. Després del recorregut pel poble, parada a la façana lateral de Cellers Tarroné per contemplar el mural de l’artista lleidatana Lily Brick, que porta per nom “Vi, mostra’m l’art de beure la nostra pròpia història” i que és un viatge gràfic per la història del territori i del celler. A continuació, tast de 4 vins.

Català, Castellà i anglès
Mínim i màxim: 2-15 persones

Vins i formatges
Perquè el vi és per maridar-lo amb bons aliments

 

Recorregut per l’interior del celler i parada a la façana lateral exterior per contemplar el mural de l’artista lleidatana Lily Brick, que porta per nom “Vi, mostra’m l’art de beure la nostra pròpia història” i que és un viatge gràfic per la història del territori i del celler. A continuació, tast de 4 vins i degustació de diferents formatges.

Català, Castellà i anglès
Mínim i màxim: 4-12 persones

La vinya i els seus vins
Perquè on millor es coneix i es tasta el projecte és al costat del cep

 

Visita guiada per les vinyes de cultiu ecològic de Cellers Tarroné. Caminar pel terroir característic de la Terra Alta: el panal, i entendre els matisos que confereix al vi. Recorregut a peu per les vinyes i tast de 4 vins, amb possibilitat de poder fer esmorzar de pagès.

Català , castellà i anglès
Mínim i màxim: 4-20 persones
Portar calçat còmode

Tast exprés
Alea, iacta, est

 

Tast de vins ràpid, de peu, a l’interior de Cellers Tarroné. Véns a Batea i no tens molta estona per visitar-nos tranquil·lament? T’ho posem fàcil. Tasta 3 vins i et descobrim sintèticament la història del celler familiar.

Català, castellà, anglès.
Mínim i màxim: 2-12 persones

Take away
Emporta’t un lot de vins per tastar-nos allà on vulguis

 

Encara més ràpid que el tast exprés. Entra a dir ‘hola’ i compra una caixa de vins. Hi trobaràs les notes de tast de les referències seleccionades i una explicació de l’obra pictòrica de Lily Brick “Vi, mostra’m l’art de beure la nostra pròpia història” que tenim a la façana lateral exterior del celler. Si tens més marge, et suggerim passar per la plaça porxada de Batea. Una altra opció, si tens temps, és fer una excursió entre vinyes. Et direm quines son les més boniques.

Preu: En funció dels vins escollits
Durada: La que cadascú vulgui
Tot l’any
Català, castellà i anglès

Visita MICE
Empreses, també sou benvingudes!

 

Cellers Tarroné disposa d’una sala amb capacitat per a 10 persones, perfectament adaptada i equipada per realitzar-hi reunions d’empresa: TV, connexió a internet, llum natural i molta tranquil·litat. Les noves instal·lacions del celler tenen sales polivalents on celebrar-hi reunions i acollir grups d’empreses i/o entitats que vulguin desconnectar del ritme urbà i trobar la calma en un entorn rural. Es pot instal·lar un espai culinari per fer-hi càterings.

Preu: A convenir