Notícies

T’apuntes al #tarronéataula?

Com sobreviure al Nadal?”. Aquesta és la pregunta que es fa Pili Ferrando al seu blog. Vinomi gestiona l’enoturisme de Cellers Tarroné i està clar que venir a visitar-nos enmig de les festes és una bona opció per respirar i agafar oxigen entre tanta taula. Però ella proposa també tastar vins bons de la Terra Alta, entre ells  Sisquera Selecció, Gran Vi Terra Alta Garnatxa Blanca, al concurs anual que organitza la DO. Li agraïm la referència ella que n’ha tastat tants i de tant bons. Sempre és bonic que els amics et triïn entre les seves preferències:

Així que, amb la sopa de galets us recomano un Sisquera selecció  dels Cellers Tarroné. Així, els teniu distrets amb el nom, que segur que a la iaia Mariana li encantarà. I amb les subtils notes a torrats i fruita blanca madura que ens dona aquest vi elegant i avellutat. Mentrestant discuteixen d’on ve el nom, i si ho diuen o no, el nostre brou de comprar passarà desapercebut!

Sigui com sigui, aquest dies al celler estem ocupadíssims preparant els lots de Nadal. Els podeu regalar pel tió, per l’Any Nou, per Reis o els podeu comprar per a vosaltres mateixos i servir a les taules aquests dies de celebració, de dinars i sopars amb família i amics sense fi. A la botiga de Cellers Tarroné en tenim de preparats amb diferents gammes i tipologies de vi, però està clar que sempre us en podem fer un a mida, ja ho sabeu.

Els treballs de vinificació i la definició dels vins de 2023 els hem aparcat uns dies, mentre omplim de cartró i caixes el celler per repartir felicitat durant les festes. És un dels moments de l’any amb més comandes, de clients, distribuïdors, restaurants, botigues especialitzades… però ens fan especial il·lusió les compres de particulars que coneixem. No dubteu a escriure’ns i a reservar el vostre lot. Ens agradarà i molt ser a les vostres taules per Nadal. Per això us animem a compartir els vins que consumiu a les xarxes socials, sempre que us vingui de gust fer-ho, amb l’etiqueta #tarronéataula. Entre totes les publicacions que feu entre el 23 de desembre i el 6 de gener, en triarem una i rebrà un lot de vins del celler. I com la triarem? Amb un sorteig com es feia antigament. Posarem en una bosseta tots els vostres noms i n’escollirem un.

Confiem que begueu bons vins i que ho feu amb moderació. Nosaltres, ja us ho explicarem en un proper article, ens hem adherit a Wine in moderation. Us recordem on som i com podeu contactar-nos per si voleu vins a casa per aquestes festes. Va, que ja només queda una setmana per fer vacances!

Adreça: Carrer Calvari 22, 43786, Batea

Telèfon: 977 43 01 09

Mail: info@cellerstarrone.com