Notícies

12 mesos i 10 moments únics

PODAR. Amb la poda comencem l’any, definim la verema però especialment cuidem la fusta del cep i n’assegurem la seva longevitat. Perquè ho fem amb respecte i amb consciència.

https://cellerstarrone.com/ca/podar-meditar-respirar-conservar/

HARMONITZAR. Els vins guanyen entitat quan harmonitzen amb altres aliments de qualitat i proximitat. Hi ha un diàleg geogràfic molt poderós que vam poder experimentar amb la cabra hispànica salvatge a l’Hotel Les Capçades.

https://cellerstarrone.com/ca/cuina-excepcional-amb-cabra-hispanica-salvatge-i-a-part/

COMUNICAR. La possibilitat de sortir del celler de la mà dels nostres distribuïdors i explicar qui som i com elaborem vins a Batea. Sempre amb ganes de connectar amb el públic final.

https://cellerstarrone.com/ca/per-seguir-aprenent-liderant-compartint-i-reivindicant/

BROTAR. Amb els ametllers florits, surten al mercat noves anyades de Cellers Tarroné. Els vins negres que també defineixen el paisatge líquid de la Terra Alta. Els fem bevibles, desitjables i plaents.

https://cellerstarrone.com/ca/vins-negres-en-temps-de-brotacio/

RECONÈIXER. La visió, el talent, la perseverança i la discreció de la mare. Sense ella no hauríem arribat allà on som avui. Ens agrada explicar d’on venim i perquè la constància és un valor que hem heretat.

https://cellerstarrone.com/ca/merce-llop-galcera-discrecio-valentia-i-constancia/

AGRAIR. Als clients que no només ens b/veuen, sinó que també ens regalen textos amb les ‘T’ del nostre Mas Tarroné. És un privilegi sentir que els remou i emociona el mateix que a nosaltres. La terra, en definitiva.

https://cellerstarrone.com/ca/tu-ets-divuit-mots-1/

SOLIDARITAR-SE. Amb el paisatge i amb les persones, amb les causes socials i sanitàries. Ens sentim a prop d’entitats i organitzacions que vetllen per la dignitat humana.

https://cellerstarrone.com/ca/compromis-enogastronomic-amb-lela/

CELEBRAR. Un premi que no esperàvem i que ha reconegut el treball enològic que hi ha al darrere del Sisquera Selecció blanc. Un vi 100% garnatxa blanca, elaborat amb molta cura i visió.

https://cellerstarrone.com/ca/una-primavera-do-terra-alta-esplendida/

VEREMAR. Treballem durant tot l’any perquè arribi aquest moment màgic, intens i transcendental; recollir fruits i fer-ho amb un equip dinàmic, compromès, que s’estima la vinya i el vi i els companys de viatge.

https://cellerstarrone.com/ca/una-verema-plena-dintensitat-i-contrastos/

VALORAR. La sort o l’atzar de viure on vivim i les ganes inesgotables de cuidar el paisatge que ens envolta i que dona vida als nostres vins. Per molts anys, per moltes collites, per un 2024 tan fèrtil com el 2023.

https://cellerstarrone.com/ca/refugis-climatics-amb-copa-de-vi/