Notícies

A tots vosaltres… Gràcies!

El d’aquesta setmana és un article d’agraïment a vosaltres, als qui ens beveu, ens compartiu i ens seguiu a les xarxes socials i especialment a Instagram. Sovint compartim les vostres imatges al nostre perfil, però avui volíem també dedicar-vos aquest article al bloc de Cellers Tarroné per agrair-vos la vostra confiança. Sense vosaltres aquest ofici nostre de fer vi no tindria sentit. Ens agrada que compartiu els vins que us agraden, els maridatges que prepareu, les sensacions que us desperten els vins quan els obriu i els compartiu. Hem selecionat 10 imatges de les últimes setmanes i ens ha fet feliços trobar-nos a Mèxic, a Bèlgica, a vinoteques… Però especialment a casa vostra, regalant-vos moments d’advertida felicitat.

1 @divinocultivo “Rosado de garnacha tinta con prensado rápido y 4 meses sobre sus lías con battonage de @cellerstarrone , color salmón claro, con notas florales y frutas rojas y postgusto largo… Recién lanzado y ¡promete! Nos acaba de llegar y sorprende”

2 @vinatera.be @marleyspoonbe “kip met penne in romige pestosaus – winepairing Sisquera Selecció – fantastische pairing. Waarom? Vraag het me”

3 @tastadordevicatala “M’ha costat guardar 3 ampolles d’aquella anyada per veure com evoluciona. Les dos que em queden… A veure quants anys spc capaç d’amagar-les. Com si fos una reserva de la família @cellerstarrone… Així es com tinc les 3 últimes botelles de Punt i… Un #vicatalà de la @doterraalta que fa anys em va cautivar”

4 casabardella “Ja tenim els tres vins “Merian” de @cellerstarrone

5 @rayuelabodegadevino “Dejemos que el vino corra por las mesas” diuen en aquesta taverna de Mèxic on hi serveixen Mas Tarroné negre. Ens fa feliços veure com viatgen els nostres vins.

6 @ciclovinos_tiendadevinos “Hoy este SEGUIT 2017 de @cellerstarrone nos ha acompañado de manera excelente unas lentejas caseras con lomo y chorizo ❤” ¿A quién no le apetece un plato calentito de cuchara con un buen tinto delicado, estructurado y elegante en los días de lluvia?”

7 @sara_bru “Moltes gràcies a @cellerstarrone, pel premi del sorteig, Disfrutarem d’aquest exel.lent vi durant aquestes properes festes siguin com siguin. Salut per tots!”

8 @enoturista “Tres vinos que son amuletos”. Entre ells, el Merian’ blanc 2019.

És un privilegi veure setmana rere setmana amb quina passió pengeu els vins que tasteu a Instagram i com cuideu l’entorn, els plats i les paraules. A vegades, no cal gaire més que una imatge, com aquesta de Siscu Roig, que va compartir el novembre de 2020 amb el text “Dies especials amb vins especials“. A la copa, un Torremadrina Selecció, el nostre vi de més llarga criança. Fer vins és, al capdavall, regalar felicitat. I fer especials els vostres dies vol dir que els nostres també ho son.

Els vins poden ser el colofó d’un dia excel·lent, però també d’un dia qualsevol. Ens agrada moltíssim aquesta imatge de Carles Mata, retratant un divendres a la tarda amb un joc de taula, fuet i formatge i una copa de Merian rosat 2020. Es pot demanar res més? Sí, per molts anys més d’aventura i emocions compartides.