Notícies

Estrenem nova pàgina web!

Cellers Tarroné ha renovat el web per donar a conèixer el projecte familiar d’elaboració de grans vins amb més de 70 anys d’història, dins de la Denominació d’Origen Terra Alta. Durant tres generacions s’han preservat els valors de la terra i s’ha realitzat una aposta per la qualitat i pel treball en equip, amb un profund respecte pel producte final des dels orígens de la seva elaboració.

L’any 2014 amb la nova gamma de vins que representa la generació més jove de la família, sorgeix la necessitat de fer passos endavant a nivell d’imatge que ara han culminat amb la pàgina web, on hi ha reunides l’estima per la tradició i la il•lusió d’encarar el futur. A nivell tècnic, la web està adaptada per ser consultada des de tot tipus de dispositius, integra una botiga online i transmet de manera clara i òptima els valors de la marca.

El web s’estructura en sis categories diferents donant protagonisme a les persones, a les vinyes i als vins, apel•lant a les emocions i amb un format volgudament visual. L’equip humà de Cellers Tarroné, format per membres de la família i treballadors, és un dels pilars de la nova pàgina. El celler està liderat actualment per les germanes Imma i Mercè Solè, nétes del fundador, i Pere Brio, amb més de 20 anys vinculat a l’empresa.

Per altra banda, la pàgina web presenta les vinyes, el sòl, el clima i les varietats: 40 hectàrees dividides en 6 finques diferents (Torremadrina, Mas de Freixes, Trufes, La Masadeta, Camí de Vilalba i Benufet) amb protagonisme de la garnatxa blanca i negra, les dues varietats autòctones de la Terra Alta, base fonamental per als vins monovarietals i de cupatge. També hi ha una secció dedicada a l’extens repertori de vins del celler, des dels de consum diari als més emblemàtics i representatius, amb les respectives fitxes de tast.
La pàgina web inclou un apartat fonamental per entendre la llarga història del celler que comença el 1942, tot i que la generació anterior ja es dedicava al sector:

1942- Rafel Solé Pubill, fundador del celler, amb la seva dona Concepción Albesa Giné. Malgrat les dificultats de l’època, consoliden amb molt treball els ciments del projecte familiar i enològic que arriba als nostres dies.

1970- Josep Solé Albesa, fill de Rafel, beneeix el primer tractor a la festivitat de de Sant Cristóbal a la Plaça Major de Batea. La mecanització arriba al món rural per fer més eficients i efectives les tasques a la vinya.

1980- Josep Solé Albesa pren les regnes del celler. Expert en enologia i apassionat per la feina, comença a marca un canvi generacional, també en l’elaboració del vi.

1989- El celler entra a la Denominació d’Origen Terra Alta. Un punt d’inflexió en la trajectòria empresarial i familiar.

1992- Amb visió de futur, Josep Solé Albesa decideix donar un gir al celler i empren el projecte d’embotellar els vins per guanyar en qualitat. Després de la seva mort, l’any 1993, dirigirà el celler Mercè Llop Galcerà, mare de les seves tres filles. Ella donarà llum al projecte i en pocs mesos surt a la venda el primer vi embotellat: Mas Tarroné amb la firma original del seu autor, Josep Solé.

1996- Surt al mercat el vi Torremadrina, el primer de criança del celler, que neix de la finca que porta el mateix nom.

2000- Es compren noves finques que permetran al celler guanyar autonomia i disposar de diferents vinyes per seleccionar el raïm en funció de cada estil i elaboració.

2004- Remodelació profunda del celler i adquisició de la nova maquinària per afrontar els reptes de futur. La qualitat exigeix una aposta per la modernització en infraestructures i processos.

2014- Neix la nova gamma de vins Punt I… Seguit i l’ A part. S’inicia l’aposta per un nou concepte de vi i una imatge més moderna que representa a la quarta generació. Nova sàvia al celler.

2016- L’equip actual de Cellers Tarroné, família i treballadors, amb voluntat de seguir mirant al futur.