Noticias, Notícies

Torremadrina, sorteig i castanyes!

6 ampolles de Torremadrina 2018 poden ser teves!

En el marc de la Festa del Vi de la Terra Alta que, en aquesta edició, celebrem virtualment amb motiu del Covid-19, volem contribuir a posar un somriure a la vostra mirada.

A Cellers Tarroné sortegem 1 lot de 6 ampolles del nostre vi negre amb més història: Torremadrina Selecció, cupatge de garnatxa negra, syrah i ull de llebre. Acabem de treure al mercat l’anyada 2018, però és un vi que elaborem des de l’any 1996. És un històric del celler, el primer amb envelliment que vam embotellar. S’elabora amb raïm de vinya vella d’una finca que rep el mateix nom. Torremadrina que va marcar un punt d’inflexió a la història de Cellers Tarroné i és també i per això un homenatge de la família al celler i a la inversa. El collage del disseny de l’etiqueta reuneix imatges familiars antigues amb aquesta voluntat. Agraïm sempre les arrels, d’allà on venim. Són el nostre anclatge i la voluntat és la mateixa des dels inicis, la de fer bon vi i que arribi a taula de molta gent, per fer-los feliços.

Com participar al sorteig?

El fem al nostre compte d’ Instagram. Per participar heu d’etiquetar a dos amics amb els quals beurieu els vins, conjuntament amb la resposta a la pregunta formulada (Quina va ser la primera anyada de Torremadrina?). També heu de compartir el post als stories etiquetant-nos @cellerstarrone #concursCellersTarroné. El sorteig comença avui divendres 30 d’octubre a les 18h i acabarà el dilluns 2 de novembre a les 10h. Desitgem que tingueu molta sort.

Vols saber com és Torremadrina?

Per si tens la sort d’endur-te el lot, vés pensant en els maridatges. Et donem algunes pistes. És un vi de tardor i hivern, que escalfa, abraça, acull… Convida a ser begut ara que és temps de castanyes i boniatos, amb els primers freds. Pot ser una opció beure’l a les postres per allargar la conversa, però el podem servir abans perquè harmonitza amb plats principals com la carn vermella a la planxa o estofada, els carpaccios… També queda bé amb una pizza de formatges o carn, o els fruits secs. És un vi per beure a prop de la llar de foc, o amb la manta sobre la falda, acompanya les tardes de música i/o lectura on no hi ha pressa. A continuació, et deixem alguna informació més…


VEREMA
De raïms de vinya vella de la Finca Torremadrina, veremats a mà i en caixes de 15 quilos, entre la segona i tercera setmana de setembre, depenent del punt òptim de maduració de cada varietat (garnatxa, syrah i ull de llebre).


TAST
Color cirera picota molt cobert. Aroma intens, elegant i equilibrat amb notes suaus de torrats, vainilla i fons especiat, sobre notes balsàmiques. En boca és concentrat, càlid i agradable. Amb una excel•lent estructura i un taní rodó, deixant un final llarg on apareixen notes de regalèssia combinades amb tocs balsàmics. A poc a poc sorgeixen també notes de fruites més madures que fan que acabi amb una sensació més dolça, amb un final llarg i persistent, percepció global d’equilibri i complexitat. És un molt vi franc.


www.cellerstarrone.com