Notícies

Amb moltes ganes de Festa!

Comença una nova edició de la Festa del Vi de Gandesa, la 36a, i arriba amb els primers freds. El cep ja els enyorava i nosaltres casi que també. Compartim a continuació els espais on podreu trobar-nos amb els nostres vins i especialment amb les garnatxes blanques que elaborem a Cellers Tarroné. Tenim moltes ganes de retrobar-vos i de tastar plegats. Ens trobareu a la mostra, a la Nit de les Garnatxes, però també a l’espai Àgora i al celler, fent enoturisme. Volem que la vostra experiència sigui integral. I no us perdeu el pregó, aquest vespre, a càrrec de Marta Clot, sommelier i amiga, la vam tenir a casa fa uns mesos amb el Mike, ells dos són Vi i Companyia.

MOSTRA DE VINS DE LA DO TERRA ALTA

A la Rambla de la Democràcia, amb 23 altres cellers de la DO Terra Alta.  Divendres, dissabte i diumenge

NIT DE LES GARNATXES BLANQUES

Al Celler Cooperatiu de Gandesa. Divendres, 22h

Hi serem amb el nostre vi A Part i el Sisquera Selecció Gran Vi “Terra Alta Garnatxa blanca” per harmonitzar amb la cuina delicada de L’Antic Molí d’Ulldecona, amb Estrella Michelin.

ESPAI ÀGORA

Pati de les Escoles Velles. Tast de Merian blanc, Sisquera Selecció Blanc i A Part. Dissabte, 13h

Cal reserva prèvia solellop1978@gmail.com

VISITA I TAST AL CELLER

Visita al nucli històric de Batea, trasllat al celler, descobriment del mural artístic de Lily Brick i tast de garnatxes. Diumenge, entre les 11h i les 13.30h

Aquesta fotografia és de Maria Rosa Ferré.