Notícies

Amb quina T et quedes?

Tu, Temps, Temptació, Tendresa, Tipicitat, Troballa, Tenacitat… Aquestes i algunes més son les paraules que defineixen els nostres vins de la gamma Mas Tarroné. Fa gairebé un any que vam estrenar la nova imatge dels vins que porten el nom de la família – Cal Tarroné – que va ser el primer que vam embotellar l’any 1993.

El nou disseny recull mots que ens identifiquen i ens arrelen, que ens defineixen i ens vinculen. Una lletra T principal que es presenta amb estils diversos, a vegades prima, a vegades gruixuda, a vegades poètica, a vegades barroca, a vegades reivindicativa, a vegades discreta… Tot això també s’amaga al vi i ho vam voler reflectir al nou disseny per apropar al consumidor un dels vins joves del celler que amaga molta història i històries.

El canvi el vam fer per renovar la imatge d’una gamma que és icònica i s’engloba en el conjunt de canvis visuals introduïts durant els últims anys a diferents vins del celler, per guanyar atractiu però per explicar millor també què hi ha embotellat. A Mas Tarroné, les etiquetes parlen de singularitat, d’atreviment i de diversió. I el disseny privilegia la lletra amb què comença el nom del celler i li dona múltiples formes a través de paraules que tenen a veure amb la seva història, geografia i singularitat.  El llistat comença per la paraula “Tu” amb la intenció de donar valor al consumidor, però també es destaquen 18 altres paraules com temps, tipicitat, treball, troballa i les localitzacions Terra Alta i Tarroné.

“El nostre nom, la nostra casa a Batea” hi ha escrit a l’etiqueta. Perquè volem reforçar la idea que és el vi de tota la vida i que està pensat per al consum diari. Un vi que no necessita temps per reflexionar-hi, sinó ganes de prendre’l com abans es feia amb les menjades. Podem tenir l’ampolla oberta, però també decantar-la al porró. Podem beure’ns el vi a la copa, però també podem fer-ho en un got…

Un vi fresc, jove i franc

Mas Tarroné és un vi cupatge de varietats autòctones i foranies, fresc, franc i fàcil de beure. El negre està elaborat amb garnatxa negra i sirà. Té notes de fruites vermelles i balsàmiques quan s’oxigena la copa. Mas Tarroné rosat és un monovarietal de garnatxa negra. Té aromes intensos de fruites vermelles que recorden a fruites del bosc sobre fons floral. Té estructura i personalitat en boca. El blanc és cupatge de garnatxa blanca i macabeu, varietats autòctones de la Terra Alta. Dona notes de poma i pera i també de flor blanca. És molt elegant en boca. Els tres vins tenen en comú la seva versatilitat en el maridatge.

Sorteig a Instagram

El fem al nostre compte d’ Instagram. Per participar heu d’etiquetar a dos amics amb els quals beurieu els vins de la gamma Mas Tarroné, conjuntament amb la resposta a la pregunta formulada (Amb quina T et quedes?) Pots veure el llistat en aquest enllaç. També heu de compartir el post als stories etiquetant-nos @cellerstarrone #MasTarroné. El sorteig comença avui dijous 18 de febrer i acabarà el dilluns 22 de febrer a les 10h. Desitgem que tingueu molta sort.

Temptació

Tendresa

Tipicitat

Troballa

Tenacitat

Tacte

Talent

Temperament

Terra

Fa gairebé un any que vam canviar el disseny dels vins de la gamma Mas Tarroné

Llistat de paraules amb T que es poden llegir a la nova etiqueta de Mas Tarroné:
(01)  Tu
(02)  Temps
(03)  Temptació
(04)  Tendresa
(05)  Tipicitat
(06)  Troballa
(07)  Tenacitat
(08)  Tacte
(09)  Talent
(10)  Temperament
(11)  Terrer
(12)  Textura
(13)  Tel·lúric
(14)  Treball
(15)  Territori
(16)  Tinença
(17)  Terra Alta
(18)  Tarroné