Notícies

Bellesa i sensibilitat

És un regal que hi hagi blocs amb la sensibilitat i l’elegància del de la fotògrafa i bloguera gastronòmica, Nani Nolla. Aquest any hem tret al mercat un nou vi, el Merian rosat 2020, i vam voler compartir algunes ampolles amb periodistes i prescriptors perquè el tastessin i el valoressin. Ens interessa sempre rebre el feed-back de professionals i consumidors. Una de les ampolles va arribar a casa de Nani Nolla que, aquesta setmana, va compartir una recepta deliciosa al seu bloc: Cabrit cuit a la papillota de col. A taula, Merian rosat 2020, acompanyant un pom de flors que havia collit dels marges: dimorfoteques.

“A l’hora del vi teníem a taula el Merian Rosat, un vi de Garnatxa negra ecològica, de Cellers Tarroné, de Batea, de la DO Terra Alta. El seu color salmó pàl·lid  que anava molt bé amb la carn. A l’etiqueta posa …Merian, per a beure com qui llegeix una novel·la…”

“La pandèmia ens està deixant un cos i ànima d’aquella manera, a mi particularment. En uns dies arribarà la primavera i cal omplir-nos de flors. Moments durs que cal combatre com sigui. Una bona manera, mirant les flors”, escriu Nani Nolla després d’explicar com ha preparat la recepta i com l’ha harmonitzat amb Merian rosat 2020. Nosaltres li volem dir que malgrat els moments difícils i obscurs, la pandèmia també ha tingut moments lluminosos, com els seus escrits i la bellesa de les seves imatges. Des d’aquestes línies la volem felicitar per una feina constant i delicada i respectuosa amb els productors i especialment amb els del vi. No us perdeu tampoc la música amb què acompanya aquesta entrada que ens dedica… Aneu al seu bloc i gaudireu molt!

www.naninolla.cat