Notícies

Harmonies amb literatura i música

“La vida està plena de passió, però no tothom la pot compartir amb qui realment voldria. Aquesta història passa a Alcarràs on dues famílies rivals, els Castellvit, uns grans viticultors; i els Majoral, grans productors de la millor vedella, mantenen un rancor que degenera any rere any per culpa d’unes terres que ningú pot decidir a qui pertanyen realment.”

Alcarràs no és només no´tícia per la pel·lícula meravellosa i necessària de la cineasta catalana Carla Sim´ón. En aquest municipi de les Terres de Ponent també està ambientada la darrera novel·la de Carles G`òdia, Maridatge secret que, a Cellers Tarroné, tenim la sort de tenir dedicada. Ja sabeu que la nostra gamma de vins Merian és una invitació a beure com qui llegeix una novel·la. Qualsevol proposta literària s’hi adiu, però aquesta encara més. Per què? Mireu què recomana l’autor per acompanyar la lectura:

Et recomano que busquis un lloc còmode, especial. Silenciós a poder ser. I si t’agrada el bon vi, obre’t aquella botelleta que tenies guardada al fons per un dia especial. Obre-la. Deixa-la airejar i omple’t una copa. Recolza’t al teu gust i comença a llegir.

Quan he de beure? El mateix text t’anirà sugerint moments per fer una glopada, mirar la copa i assaborejar, igual que els personatges d’aquesta novel·la, el vi.

Si ho feu amb Merian, segur que tindreu una bona experiència. Són vins amables, moderns, identitaris, versàtils, que busquen la complicitat d’un bon text, o d’una bona música. “Merian representa el caràcter i la força del terrer. 100% Garnatxa blanca i 100% Garnatxa Negra. Tres referències: blanc, rosat i negre. De cultiu ecològic. Un homenatge a Mercè i Antonio que han regalat la tradició i el saber fer als nous responsables del celler”, expliquem sempre que algú està disposat a escoltar-nos.

Aquesta setmana no només us proposem la lectura de Carles Gòdia, també la descoberta d’un grup de música que no només pel nom, però també, forma part de la nostra banda sonora. Elles són Sommeliers i estrenen “Per dins i Per fora“, el seu tercer disc. D’elles, el sommelier del Celler de Can Roca, Josep Roca, ha dit: “Obertura de mires, coneixement profund i complexitat. Transmissió dels valors de la clàssica i la llibertat del que somien”. Ens fa molt feliços servir una copa de Merian, un dels vins més emblemàtics i amb més tipicitat de Cellers Tarroné, com a benvinguda per a tots els assistents del concert de presetnació del disc que faran aquest dijous, 2 de juny, al centre Tradicionàrius, al barri de Gràcia de Barcelona. A partir de les 21h.

Desitgem que els aromes i el gust dels vins de Cellers Tarroné, DO Terra Alta, deixin tan bona petjada com la seva música entre tots els assistents. Aquestes noies tenen un talent enorme i ens fa molt feliços poder-les acompanyar.

Per Dins i Per Fora” consta de temes propis que escriuen i arrangen pensant en la sonoritat que les caracteritza. Sommeliers explica que és “un viatge musical on juguem, provem i arrisquem. És un disc diferent, evolucionem cap a un nou so”. El disc s’ha gravat a l’estudi Bucbonera Records de Caldes de Montbui amb la producció de Luis Robisco, guitarrista i productor musical reconegut que compta amb més de 15 anys d’experiència acompanyant artistes a l’estudi.

No deixeu d’anar-les a veure. Dijous, 2 de juny, a les 21h, al Tradicionàrius de Gràcia (Barcelona). En aquest ENLLAÇ trobareu tota la informació del concert. Salut, música i vi.