Noticias, Notícies

Tu, Temps, Temptació, Tendresa, Tipicitat… Reivindiquem la «T» de Mas Tarroné

Tu

Temps

Temptació

Tendresa

Tipicitat

Troballa

Tenacitat

Tacte

Talent

Temperament

Terra

«Nosaltres, ben mirat, no som més que paraules, si voleu, ordenades amb aliva arquitectura contra el vent i la llum, contra els cataclismes, en fi, contra els fenòmens externs i les internes rutes angoixoses.Ens nodrim de paraulesi, algunes vegades, habitem en elles…» Miquel Martí i Pol

Les paraules ens defineixen i per això les homenatgem en el canvi d’imatge del nostre primer vi embotellat l’any 1993, Mas Tarroné, que recull el nom de la família – Cal Tarroné. Totes les paraules que trobareu a l’etiqueta comencen per la lletra T, que es presenta a vegades prima, a vegades gruixuda, a vegades poètica, a vegades barroca, a vegades reivindicativa, a vegades discreta… El nou disseny recull mots que ens identifiquen i ens arrelen, que ens defineixen i ens vinculen. Ho expliquem en una nota informativa que hem preparat per apropar-vos a un vi jove del celler que amaga molta història.

La modernització de la imatge fa prevaldre la tipografia i posa en valor les paraules que defineixen el vi jove. El canvi obeeix a la voluntat d’actualitzar les etiquetes d’un dels vins joves i de capçalera del celler i forma part del procés iniciat en els últims anys per Cellers Tarroné d’apostar per imatges més atractives per a les gammes de vins més actuals, amb la voluntat d’ apropar-los al consumidor i als nous temps, en què la imatge té molta importància.

La nova etiqueta de Mas Tarroné, amb variants per al vi blanc, negre i rosat, és obra de l’empresa de disseny gràfic GamnBCN i manté la línia gràfica del celler, amb un punt de singularitat, d’atreviment i de diversió.

A la nova etiqueta es poden veure moltes paraules que comencen amb la lletra “T” que representen la diversitat enològica i els estils de vins que s’elaboren al celler: l’elegant, la robusta, la fina, la luxosa, la rotunda… El disseny privilegia la lletra amb què comença el nom del celler i li dona múltiples formes a través de paraules que tenen a veure amb la seva història, geografia i singularitat.  El llistat comença per la paraula “Tu” amb la intenció de donar valor al consumidor, però també es destaquen 18 altres paraules com temps, tipicitat, treball, troballa i les localitzacions Terra Alta i Tarroné. A la nova etiqueta de Mas Tarroné també s’ha inclòs el text “el nostre nom, la nostra casa a Batea”, per reforçar la idea que és el vi de tota la vida i de consum diari. Un vi que no necessita temps per reflexionar-hi, sinó ganes de prendre’l com antigament es feia amb les menjades.

Un vi fresc, jove i franc

Mas Tarroné és un vi cupatge de varietats autòctones i foranies, fresc, franc i fàcil de beure. Mas Tarroné negre està elaborat amb garnatxa negra i sirà. Té notes de fruites vermelles i balsàmiques quan s’oxigena la copa. Mas Tarroné rosat és un monovarietal de garnatxa negra. Té aromes intensos de fruites vermelles que recorden a fruites del bosc sobre fons floral. Té estructura i personalitat en boca. Mas Tarroné blanc és cupatge de garnatxa blanca i macabeu, varietats autòctones de la Terra Alta. Dona notes de poma i pera i també de flor blanca. És molt elegant en boca. Els tres vins tenen en comú la seva versatilitat en el maridatge.

Llistat de paraules amb T que es poden llegir a la nova etiqueta de Mas Tarroné:
(01)  Tu
(02)  Temps
(03)  Temptació
(04)  Tendresa
(05)  Tipicitat
(06)  Troballa
(07)  Tenacitat
(08)  Tacte
(09)  Talent
(10)  Temperament
(11)  Terrer
(12)  Textura
(13)  Tel·lúric
(14)  Treball
(15)  Territori
(16)  Tinença
(17)  Terra Alta
(18)  Tarroné

www.cellerstarrone.com