Notícies

Lots de Nadal solidaris #alvostrecostat

2575d09b-f3f2-4cfd-8a7e-9626fbf9163c

Fa unes setmanes al bloc us vam parlar del Celler Rendé Masdeu, de la DO Conca de Barberà, i de com volíem ser al seu costat ara més que mai per ajudar-los a fer possible de nou el celler que la riuada es va emportar fa unes setmanes, a l’Espluga de Francolí. Ahir vam rebre a Cellers Tarroné els adhesius per enganxar a les nostres ampolles amb la intenció que el consumidor sàpiga que, amb la compra de cada referència que el porti, destinarem un euro per al nou projecte de la Mariona i el Jordi i dels seus dos fills.

Ho fem per compromís i per solidaritat i amb total convenciment, conscients que davant l’adversitat és indispensable ajudar-se. Sabem el que costa alçar i mantenir un negoci familiar com el de fer vi, que és un projecte de vida, i volem seguir donant escalf i ànims a Rendé Masdeu, com des del primer dia. Sabem que no som els únics i ens fa feliços veure com molts cellers i professionals del món del vi s’han bolcat per fer-los més fàcils aquests moments complexos.

De fet, aquesta acció ens ha fet pensar que els lots de Nadal d’enguany de Cellers Tarroné seran solidaris. A partir de la setmana vinent tindrem disponibles diferents opcions de compra, sempre amb l’adhesiu solidari per contribuir econòmicament a la recuperació del Celler Rendé Masdeu. Els lots estaran formats per vins de la gamma Merian, que representen el caràcter i la força de la terra, i per vins de la gamma més actual i autèntica: Punt i… Seguit i A Part. Són els vins que hem compartit a les imatges superiors i que volem que siguin a taula, a la vostra taula, per aquestes festes. Vins amb caràcter, representatius de la Terra Alta, fruit d’un treball precís i respectuós a la vinya i d’una enologia creativa i precisa, amb mínima intervenció.

Volem que les cases s’omplin de vins per aquestes festes i que siguin vins que representin el territori, però sobretot el caràcter de la seva gent, el nostre caràcter. El de persones que volen estar al costat de persones, que volen sumar, que volen ajudar, que volen col·laborar, que són entusiastes i optimistes i que creuen en les possibilitats de la vida rural tant com en les possibilitats infinites de la bona gent i en la seva capacitat de canviar el món i de fer-lo cada dia una mica millor.

Abans d’acabar aquest post, llegim al compte d’Instagram de Rendé Masdeu bones notícies quant a les indemnitzacions estatals que han de rebre per la destrossa total que va ocasionar la riuada. Ens sumem a la seva felicitat i tenim moltes ganes de veure com els ajuts arriben i es fan efectius i comencen a caminar de nou, alçant un nou edifici, omplint-lo de la maquinària necessària i collint l’anyada 2020 dels seus raïms. Ja tenim ganes de tastar de nou els seus vins i de seguir gaudint de la seva interpretació particular de les vinyes de la Conca.

www.cellerstarrone.com