Notícies

De ruta per Barcelona

Ens agrada ser ambaixadors a casa, és a dir, que els vins de Cellers Tarroné es beguin a Catalunya i per això és molt important fer accions al país i en territoris on hi ha massa crítica, amb molts residents i turístes com és la capital catalana, Barcelona. A través de comercials i distribuïdors, ja hi som presents amb els nostres vins en botigues i restaurants, però ara volem arribar també al públic final i aplaudim l’acció que coordina la DO Terra Alta i que porta per nom “La garnatxa blanca surt de ruta per Barcelona“.

Entre el 14 i el 24 de març, els nostres vins formaran part d’una ruta per establiments de moda de la capital catalana de manera que serà molt fàcil trobar-nos i consumir-nos. I conèixer a fons la versatilitat i la potència de la garnatxa blanca i que quedi fixada com diu la DO “en l’imaginari col·lectiu”. De fet, cal recordar que a la Terra Alta es conrea el 33% de la garnatxa blanca plantada a tot el món i que representa un 75% de la producció de tot l’Estat espanyol i un 90% del conjunt de la producció catalana.

0001 (2)

 

La Revista Vinos y Restaurantes d’aquest mes ha publicat un extens reportatge sobre aquesta iniciativa i ha inclòs entre els vins destacats la nova anyada de Merian, de Cellers Tarroné, que ha renovat totalment la seva imatge i que és el primer ecològic del celler.

La DO Terra Alta, com explicàvem, promocionarà la garnatxa blanca als principals barris del centre de Barcelona. Amb el títol “Garnatxa blanca on road“, es vol estendre el consum de vi de la denominació d’origen entre els barcelonins i que de nou el distintiu “garnatxa blanca 100%” quedi empeltat a la capital catalana. Fins a 8 establiments s’han apuntat a la ruta i oferiran als clients una copa de garnatxa blanca amb una tapa, que serà diferent a cada local perquè els més atrevits es plantegin fer una ruta i assaborir-les totes. On podreu trobar les garnatxes blanques de la Terra Alta i de Cellers Tarroné?

  • Al Gòtic, al Zona d’Ombra (Salomó Ben Adret, 12), una enoteca especialitzada en la venda i la degustació de vins a copes en un espai on la cultura també té un pes important.
  • Ciutat Vella, a Sexy Wine (Joaquim Costa, 8), un club de vins amb una interessant i activa agenda de cursos i tastos.
  • Al Poble Sec, al Cap de Suro (Jaume Fabra, 12), una botiga especialitzada en vins, amb degustació i productes curosament seleccionats per gaudir-ne.
  • A Sant Antoni, a Vinateria Rosaluna (Floridablanca, 5) un espai de vins on les copes s’acompanyen de propostes gastronòmiques i a on poder gaudir d’un bon grapat d’activitats lligades al món de la cultura en general i del vi en particular.
  • Al Poblenou, al Més De Vi (Marià Aguiló, 123) Bodega Alaparra (Pujades, 136). D’estils diferents, tos dos comparteixen i destil·len amor pel vi. Més De Vi és un espai tranquil i especialitzat en vins i productes de proximitat, on poder gaudir d’un bon sopar. Bodega Alaparra, d’ambient més informal, també té una gran proposta de vins maridats amb oferta gastronòmica i una bona agenda d’activitats amb tastos i maridatges.
  • A l’Eixample esquerre i dret, a AmoVino (Aribau, 30), un espai dedicat al vi on prendre una copa, maridar-la amb alguna tapa i, fins i tot, comprar alguna ampolla. I al costat de la  Sagrada Família, a Sagrades Tannines (Passatge de Simó, 20), un celler informal i acollidor, amb vins amb personalitat i una oferta gastronòmica per maridar-los.

 

Des de Cellers Tarroné us convidem a compartir la vostra experiència enogastronòmica amb l’etiqueta #fansDOTerraAlta, amb menció al perfil de la DO Terra Alta que, per cert, sortejarà entre les millors fotografies entraran un cap de setmana a la Terra Alta. També premiarà amb dos lots de vins les persones que surtin guanyadores en segon i tercer lloc. Sortiu per Barcelona, tasteu, gaudiu i compartiu!

www.cellerstarrone.com

Related Posts