Noticias, Notícies

Estrenem espot al Most Festival

Fa uns mesos us vam explicar en un article que havíem creat un vídeo que resumeix els valors de Cellers Tarroné ara que enfilem el camí cap als 80 anys d’història. El vam titular “Imatges que parlen” i vam enllaçar el treball audiovisual que vam encarregar al fotògraf Sergi Castillo Ferrús (Batea, 1980). El document és un convit a conèixer-nos una mica més, a identificar la nostra passió i confirmar el respecte profund que sentim per la terra, el paisatge, les dones i els homes que el cuiden i l’interpreten i la manera de fer vins tradicionals però amb el coneixement i la innovació del segle XXI. És un treball que en pocs segons desvetlla la riquesa de fer vi, apel·lant a les emocions.

Vam creure que el treball de Sergi Castillo -especialitzat en fotografia de producte i imatge corporativa- havia d’anar més enllà de ser compartit als nostres propis canals digitals. Vam considerar que havia d’arribar a nous públics, sensibilitats i territori i vam veure en el Most Festival, el 10è Festival Internacional de Cinema del Vi, una oportunitat única per fer-ho. Aquests dies se n’ha presentat el cartell, que combina “elegància i misteri”. El nostre espot és un dels 17 que han estat seleccionats per participar al festival, conjuntament amb 14 documentals i 10 ficcions. En total, un conjunt de 41 obres que es projectaran entre el 5 i el 15 novembre al Penedès i del 27 al 29 del mateix mes al Priorat.

Per a nosaltres estar seleccionats ja és un premi. És l’oportunitat de fer visible la nostra humil contribució a la viticultura i a l’enologia, des de Batea, als amants del cinema i del vi que any rere any omplen els espais d’un festival, impulsat per l’equip de VINSEUM, que és decisiu i fonamental per a la divulgació de la cultura del vi i del cava, en el qual s’hi reuneixen curts i llargmetratges nacionals i estrangers de primer nivell, on el vi és el protagonista.

 “El temps que no és res més que un gran bosc de paraules./  Nosaltres som els pobladors d’aquest bosc” Miquel Martí i Pol

L’espot de Cellers Tarroné creat per Sergi Castillo mostra des de perspectives inèdites les diferents finques on cultivem, el procés d’elaboració del raïm a l’interior del celler i finalitza a la nova sala de tast, mostrant el resultat d’un treball intens, delicat, sofisticat i precís. “És com jugar a casa”, explica el fotògraf Sergi Castillo, que coneix la pagesia perquè l’ha viscut i treballat des de sempre. “Amb aquest vídeo promocional hem volgut que es reconegui el paisatge terraltí, la feina de les persones que el cuiden… I crec que el meu coneixement del sector ha permès poder captar amb la càmara detalls particulars i fenomens tan cinematogràfics com l’arc de Sant Martí entre vinyes”. Si voleu veure-ho a la gran pantalla, no us perdeu el Most Festival.

www.cellerstarrone.com