Noticias, Notícies

Estrenem newsletter. T’apuntes?

Fa temps que hi pensàvem i que ho volíem activar. I finalment ha arribat el moment. Aquesta setmana hem estrenat un nou canal de comunicació amb clients i amics. Alguns haureu rebut al vostre correu electrònic la nostra primera newsletter, una nova eina de relació que recull l’activitat que generem setmanalment al bloc de Cellers Tarroné, però d’una manera resumida i sintètica.

També hi haurà continguts nous. I com que volem enfortir el vincle que ens uneix amb qui ens beu i qui ens llegeix, probablement la newsletter també serà l’espai on anunciarem algunes novetats i plantejarem alguna promoció. Volem que sigui una eina viva, dinàmica, que ens permeti explicar-nos més i millor, però sobretot que reculli les vostres inquietuds i curiositats. Així que també us preguntarem què us agradaria llegir i/o saber. Estem disposats a explicar-vos-ho. De fet, si teniu alguna proposta, ens la podeu deixar en els comentaris d’aquesta entrada o bé enviar un correu a comunicacio@cellerstarrone.com.

La primera newsletter de Cellers Tarroné recull l’esperit de l’equip en un any difícil i ple d’incerteses, per això l’hem titulat “Les ganes i les il·lusions no ens les treuran mai“. I resumeix el viatge que hem fet els últims mesos, començant pel temps de verema, seguint per llibres que recomanem llegir en aquesta tardor que ja hiverneja, i acabant amb una història personal i emotiva que ens ha arribat des d’Alemanya i que té el nostre vi Torremadrina de protagonista. També hi ha contingut nou que no havíem compartit fins ara, com el tast de Merian 100% Garnatxa blanca amb Imma Solé Llop, sommelier i gerent, que vam gravar amb motiu de la Fira del Vi de Gandesa. Per raons òbvies, enguany, no es va poder celebrar de manera presencial. Gràcies a la DO Terra Alta vam poder compartir, encara que a distància, els nostres vins i les nostres reflexions. Ara ja tenim al mercat l’anyada 2019 de Merian, un vi de certificació ecològica, amb caràcter i delicadesa.

La newsletter també recorda que a més a més de comprar els vins de Cellers Tarroné a les botigues especialitzades i de consumir-los a bars i/o restaurants, els teniu disponibles a la nostra botiga virtual. Esperem que aquestes festes alguna de les nostres referències pugui viatjar fins a la taula de casa vostra i celebrar plegats, però a distància, que hi som i que ens tenim. Salut!

www.cellerstarrone.com