Notícies

Garnatxes premiades i sommeliers poderoses

Dies intensos els que hem viscut aquesta setmana amb la celebració a la Terra Alta de la sisena edició del concurs Garnatxes del Món i molta felicitat en saber que el jurat professional ha premiat dos dels vins de Cellers Tarroné: Merian blanc i negre, amb dues medalles de plata respectivament. El veredicte el vam conèixer en un marc incomparable, l’Església del Poble Vell de Corbera.

Aquest és un reconeixement a tot l’equip, a la feina que Antonio i Mercè van iniciar fa uns anys i que la nova generació del celler hem continuat amb la voluntat de preservar el seu llegat i de posar-lo en valor. El premi és un reconeixement a les grans possibilitats  que tenen la garnatxa blanca 100% i la garnatxa negra a la DO Terra Alta, sempre que l’elaboració sigui acurada des  de la primera decisió que es pren a la vinya fins que el vi arriba a la copa.  Des d’aquestes ratlles, volem felicitar a tots els altres elaboradors premiats i especialment als amics i companys de viatge dels cellers de la Terra Alta. El palmarès del concurs el podeu consultar al web de la DO.

 

Merian representa el caràcter i la força del terroir. 100% garnatxa blanca. Un homenatge a Mercè i Antonio que ens han regalat la tradició i el saber fer

Coincidint amb el concurs, dissabte es va celebrar a Batea la Fira del Vi i l’Art, un esdeveniment popular que va comptar amb la participació de més d’un miler de persones, el que ens ha demostrat el gran interès que ha generat el concurs a Catalunya i més enllà. Hi vam ser amb una parada de vins, envoltats d’art i música, amb la gamma més moderna de vins del celler: Punt i… Seguit i A part. Va ser una bona oportunitat per tastar amb amics, coneguts i fer contactes amb possibles nous clients.

El cap de setmana ha estat intens també a Barcelona on s’ha celebrat l’onzena edició del tast per parelles de Vila Viniteca i des de Cellers Tarroné volem felicitar una vegada més als guanyadors però especialment a les dues dones de les Terres de l’Ebre que van quedar finalistes en tercera posició amb un premi de 3000 euros. Aquest és un reconeixement als sommeliers de l’Ebre. A Cellers Tarroné ens en sentim molt orgullosos de tenir-los a la vora i volem felicitar una vegada més a l’Imma Aleixendri i a Juani Piñana, dues grans professionals i amigues, que van decidir presentar-se al tast amb la sorpresa (més que merescuda!) de passar a la final. Nosaltres no tenim ni ara ni abans cap dubte de què són dues grans sommeliers, de qui tenim el privilegi d’aprendre i gaudir. I volem reivindicar l’orgull que representa que siguin dones i de l’Ebre.

 

A propòsit de tantes coses bones que ens passen i que passen al voltant, hem volgut llegir sobre la felicitat, que són més aviat instants que estadis. I hem trobat oportú compartir aquesta frase de la periodista anglesa Margaret Storm Jamerson: “La felicitat prové de la capacitat de sentir profundament, de gaudir simplement i de pensar lliurement“. Ens l’aplicarem a diari i la desitjarem a totes i a tots els qui estan amb bones intencions al voltant nostre.

www.cellerstarrone.com

Related Posts