Sign in close
Create an Account
Shopping cart close

Blog

Notícies

La garnatxa negra del Seguit 2013, 90 punts a la revista Wine Spectator

 

seguitFirm and focused, this red has good depth with harmonious flavours of cherry, red plum, licorice and herb. Solid tannins and fresh acidity keep this balanced. Drink now through 2023

El crític de vins Thomas Matthews, responsable de l’àrea de Nova York la revista Wine Spectator, ha atorgat 90 punts al vi monovarietal de garnatxa negra, Seguit 2013, de Cellers Tarroné. Seguit fa la criança durant 12 mesos en barriques de roure francès de 300 litres. Matthews ha destacat del vi que és “ferm i persistent, profund, amb un equilibri harmoniós de flors i cirera, pruna vermella, regalèssia i notes herbàcies”. El crític de la prestigiosa revista Wine Spectator ressalta també que és un vi amb “tanins sòlids i una acidesa marcada que el fan equilibrat”.

 

captura-de-pantalla-2016-12-06-a-las-16-39-22

 

image1Per a Cellers Tarroné és una satisfacció gran rebre una puntuació tan alta d’un vi elaborat a la DO Terra Alta. Seguit forma part de la gamma de vins del celler que representa la generació més jove de la família, la tercera del projecte, i que resum el paral·lelisme entre el plaer d’escriure i el plaer d’elaborar un bon vi. Punt i… és la parada, la reflexió, la invitació a pensar. Seguit és el seguir aplicant el coneixement rebut i sabut. A part és l’especial, el singular, l’autèntic.

Seguit té un color robí intens. Ampli registre d’aromes balsàmiques amb notes cremoses de fruites confitades. En boca és molt agradable, ben equilibrat, amb tanins dolços, arrodonits, recordant a fruites madures i notes especiades. De final llarg i persistent, deixant un post gust mineral.

www.cellerstarrone.com

 

Related Posts

Scroll To Top Sidebar