Notícies

Lily Brik a Cellers Tarroné

No era un repte fàcil però estem convençuts que ho ha aconseguit i amb escreix. Avui acaben dues setmanes de feina creativa molt intensa – amb baixada dràstica de temperatures inclosa – per a Mireia Serra, més coneguda com Lily Brik. Aquest dilluns vinent acabarà un mural artístic i experimental a Cellers Tarroné, al carrer Josep Pla de Batea. No us en volem donar gaire detalls, tot i que hem anat compartint a Instagram el seu treball diari, perquè volem que vingueu a visitar-nos i veure’l en directe.

El mural de Lily Brik té una força enorme, és ple de talent i de passió, de força i d’emoció, i resumeix amb detall i minuciositat la història de totes les generacions de la família que han fet créixer el celler des de l’any 1942. El treball artístic reuneix 5 etapes i 4 generacions en una paret complicada que ella ha sabut intervenir magistralment.

Les imatges que acompanyen aquesta entrada són fetes durant el procés creatiu, però per conèixer el resultat final, de moment, hem pensat que haureu de venir a Batea. Serà un plaer rebre-us i explicar-vos tots els detalls del mural que narren la nostra història. Pensàvem que fer un encàrrec a una artisat il·lustradora com Lily Brik era una manera fantàstica culminar les obres de remodelació del celler. Volíem que una obra d’art formés part de la nostra història, que presidís l’entrada al celler i, especialment, que tothom en pogués gaudir. Especialment, els amants del món del vi i els bateans que hi transitaran a diari. Hi ha una “fotografia” artística del poble que ens ha captivat. Haureu de venir per comprovar-ho.

www.cellerstarrone.com

 

Related Posts