Notícies

Merian 100% garnatxa negra, “una divinitat altament recomanable”

Eduardo Arosemena Muñoz ens ha fet una crítica molt valuosa des de Puerto Rico del nostre vi Merian 100% garnatxa negra, de cultiu ecològic. Arosemena és un crític de vins que alimenta el canal d’Instagram Wine News TV amb 65.000 seguidors i aquesta setmana hem vist que ha compartit  un vídeo comentant un dels vins més emblemàtics de Cellers Tarroné.

Ens ha conegut a través de Luxowine, una distribuïdora de vins exclusius a Puerto Rico. Ha destacat l’excel·lent relació qualitat preu de Merian 100% garnatxa negra, un vi DO Terra Alta, més enllà de fer-ne una acuraad descripció organolèptica.

A la vista, ha destacat el seu color clar i translúcid. En nas, ha posat l’accent en la fruita vermella, les notes vegetals i terroses i també les especiades. Ha parlat de Merian Negre com un vi funky, mineral, amb tocs rústics. En boca, ha assegurat que és “una divinitat“, un vi que és fàcil de beure, que “està fantàstic” i que és “altament recomanable“.

Ens ha fet molt feliços escoltar-lo, com també que sàpiga situar Batea al mapa, a una hora i mitja de Barcelona, ha dit. Potser una mica més, però no va gens equivocat.

Si voleu conèixer més a fons Merian Negre, podeu fer-ho al nostre web: “Color vermell cirera amb tonalitats violàcies, molt viu, aroma jove i intens amb notes de fruites vermelles sobre un fons vegetal. En boca és càlid, agradable i carnós, molt expressiu, rodó i equilibrat. Deixa un final llarg que perdura amb notes de fruita negra i amb un rerefons dolç, que el fa molt agradable”. És un vi ideal per acompanyar carns a la planxa o al forn amb verduretes, també amb fideus a la cassola, galtes de vedella estofades, carpaccio de peus de porc amb pinyons o una lassanya de verdures.