Notícies

Miami, Amberes i Ciudad Real

En els últims dies hem estat a Miami, Amberes i  Ciudad Real en diferents accions promocionals i comercials per seguir posicionant els vins de Cellers Tarroné i la DO Terra Alta al mapa. Els EUA vam ser al tast anual de l’importador dels EUA amb Gil Núñez, cap d’exportació del Grup Bertha que és qui ens representa, i els vins Punt i… i Seguit van participar en les sessions de tast amb distribuïdors i caps de compra de diferents estats americans. També en trobades més reduïdes i privades vam presentar la nova anyada de Merian, donat l’interès creixent pels vins amb segell ecològic que hi ha al mercat americà.

Dels EUA, Gil Núñez ens va representar a Amberes, a Bèlgica, un mercat europeu on els vins catalans tenen una molt bona acollida i vam ser presents en una fira anual d’alimentació on els restaurants locals ofereixen plats tradicionals que es maridaven amb vins de diferents països, com els catalans i els de la Terra Alta per suposat. Ser a Bèlgica, que és un mercat madur, sempre és una oportunitat de guanyar visibilitat i reconeixement dins del continent europeu on la gastronomia hi té molt a dir.

El tour, finalment, va acabar a Fenavin, a Ciudad Real, que és una de les cites enològiques imprescindible per als professionals. Els vins de Cellers Tarroné van compartir estand amb les altres referències del Grup Bertha i a través de les gestions de Gil Núñez vam contactar amb més d’una quinzena d’importadors d’arreu del món, que es van mostrar interessats pels vins de la Terra Alta en general i del celler nostre, en particular. L’efecte del concurs internacional Grenaches du Monde segueix vigent i a partir de l’interès que desperta la garnatxa blanca al món, prescriptors i professionals descobreixen les altres potencialitats de la Terra Alta, que hi són. Només cal saber trobar-les. Des de vins negres frescos i àgils, a elaboracions més singulars amb garnatxa blanca com l’A part envellit en acàcia, o la creativitat a les etiquetes i l’aposta per l’ecologia en tot el procés d’elaboració del vi.

I és que tant important com ser consumit a casa ho és tenir presència a l’estranger. Per això l’acció comercial que desenvolupem a fora és intensa, com també ho és a Catalunya. I les últimes dades de l’informe Nielsen presentades per l’INCAVI demostren aquest interès i consum creixent de vins de la DO Terr Alta, com posa de manifest el mapa que compartim a continuació. Que la tendència a l’alça no s’aturi.

Captura de pantalla 2019-05-14 a las 9.40.53

www.cellerstarrone.com

Related Posts