Notícies

Per fi, Festa Major de Batea + Merian

Comencem l’article d’aquesta setmana amb més imatges de com avança el verolat als ceps de garnatxa negra. La maduració del raïm ja és perceptible als nostres ulls des de fa unes quantes setmanes. Mentre caminem vinyes, ens sorprenen postes de sol magnètiques. El paisatge de la Terra Alta és captivador. Comencen els dies de més observació a la vinya, per assegurar la sanitat del raïm abans que comenci la verema. Tornen les altes temperatures i la planta té set. Les varietats autòctones demostren la seva resiliència.

A Cellers Tarroné aquesta setmana tenim la vista no només fixada a la vinya, sinó també al poble, a Batea, un municipi arrelat a la terra, com resa l’eslògan turístic municipal. Torna la Festa Major, la primera en tres anys i amb relativa normalitat, després de la pandèmia. Al web de l’Ajuntament hi llegim: “Batea és Vi, enoturisme i passió per la terra. Batea, arrelada a la terra”.

Durant la Festa Major, a Batea se celebra la Festa del Vi. En aquesta edició tindrà lloc el dissabte 6 d’agost a partir de les 19h. Us hi trobarem?

🍷🎶 FESTA DEL VI | A les 19:00h de la tarda de dissabte, un any més, arriba l’acte central de la IX Festa del Vi. Seguint el costum, aquest any amb més d’una desena de cellers de la DO Terra Alta, @doterraalta tastarem els millors vins de la nostra demarcació, mentre degustem propostes gastronòmiques del territori.

Cellers Tarroné hi serà amb la gamma de vins ecològics Merian que representen la força i el caràcter del terrer. Tots tres elaborats amb raïm de cultiu ecològic, monovarietals de garnatxa blanca i negra. Vins sincers, honestos, versàtils i amb caràcter. Vins per beure com qui llegeix una novel·la. Vins singulars i autèntics que es deixen beure a copes però que els va molt bé una harmonia gastronòmica i/o cultural.

Si us escapeu aquest cap de setmana a la Terra Alta, podeu aprofitar per fer una visita al nostre celler amb Vinomi Rural Experience o bé descobrir els racons naturals que amaga la comarca. També per fer enoturisme i comparar experiències; el catàleg de la Ruta del Vi us sorprend`ra amb propostes infinites. Nosaltres estarem gaudint de la Festa Major, que tenim una pubilla per celebrar, així que si tombeu per Batea, ens trobarem segur.