Notícies

“Potser som tot allò que vulguem ser”

Hi ha cançons que tenen la virtut de posar lletra als nostres pensaments. Aquestes dies hem estat escoltant Doctor Prats i, amb la seva música entusiasta i realista, volem dir-vos bon any 2019. El tema “Ho tenim tot” de l’àlbum “Venim de lluny” comença dient:

Tenim les muntanyes, els rius i les valls,
les portes obertes sempre de bat a bat,
Tenim vius els somnis que lluny ens han portat

Oooh…

Tenim tot un lema, que és ple de revolta,
tenim els amics, la família i les colles,
tenim mil motius per viure cada història.

En realitat, tenim tot allò que ens cal. El que necessitem, segur. El que desitgem, ja és una altra cosa. Per al 2019, volem un any bo, un any en què prenguem consciència del que tenim, del que som, del que estimem, del que ens envolta i del que ens aporta positivament. Per a nosaltres, la positivitat es mesura amb la bona gent que ens envolta. És tan senzill com poder-se reunir al voltant d’una taula, compartir experiències, amistat, professió, cuina i vi. Moments com el que vam viure el passat divendres al restaurant Miravall de Batea amb part de l’equip de Cellers Tarroné. Estones de compromís, de sinceritat, de desitjos compartits i de bones voluntats, amb un menú maridatge encertadíssim i una atenció fantàstica de l’equip de professionals que treballa a l’establiment. Miravall és casa, és producte de proximitat i de temporada, és un servei impecable i un maridatge gastronòmic en sintonia amb els vins del celler. Des del Sisquera rosat, al nou Merian (garnatxa blanca 100%), A PartPunt i… i per acabar les bombolles de Gramona.

Que el 2019 us porti molts moments com el que vam viure nosaltres l’altre dia. Ens sentim afortunats d’haver-lo viscut. I com continua  el tema musical “Ho tenim tot” de Doctor Prats, que el 2019 prenguem consciència cada dia que cal viure i somriure cada un dels 365 dies de l’any:

Oooh, potser som cada segon que hem viscut.
Potser tot el que ens queda per fer.
Potser tan sols som la pols dels estels.
Potser som tot allò que vulguem ser.

Bona entrada d’any i que el 2019 compartim molts més moments i vins.

www.cellerstarrone.com

 

Related Posts