Notícies

Setmana Santa: Enoturisme + Terra Alta

Ja som a Setmana Santa. Pensàvem que es faria llarg aquest viatge des de Reis, però ha anat ràpid. Després d’uns dies de patiment per les gelades just quan ja tenim els primers brots verds a la vinya, arriba el bon temps. Tot convida a sortir de casa, a viatjar i a seguir resseguint aquelles regions de vins com la Terra Alta que són properes i que encara tenen molts racons naturals per descobrir.

Us convidem, per tant, a visitar el celler, de la mà de Vinomi Rural Experiences i lògicament també a perdre-us pels paisatges i pobles de la Terra Alta. Us indiquem dos comptes d’Instagram que us poden donar pistes d’on posar els peus quan arribeu a la nostra comarca.

Terra Alta, paradís rural @ruralterraalta

Ruta del vi DO Terra Alta @rutadoterraalta

Ja sabeu que a Cellers Tarroné ens defineix la passió per elaborar grans vins, apostant per la qualitat, respectant la terra i el producte final. Des de fa un any, a més a més, fem una aposta total per l’enoturisme a través de diferents activitats: visita al celler i tast de vins, visita exprés, visita a les vinyes, visita amb degustació i també, una visita cultural que, a més del tast de vins, inclou una visita al nucli antic de Batea i una visita al mural de l’artista Lily Brick que es titula “Vi, mostra’m l’art de beure la nostra pròpia història”.

Però per aquesta Setmana Santa, Vinomi Rural Experiences organitza una nova sessió de Jazz Wine, una activitat que ja vam acollir al celler fa unes setmanes. Enllaçar música i vi és una meravella. En aquesta ocasió, l’activitat es farà fora del celler, al calvari de Batea. No hi faltaran els nostres vins i la música en directe amb el grup Terralta Sessions, amb el seu repertori que inclou temes icònics i d’altres amb ritmes més frenètics com el Boogaloo, el Shuffle o els caribenys.

Divendres, 15 d’abril. 17.30 hores

Punt de trobada: Capella del Sant Sepulcre

Cal reserva prèvia 659 740 551.

No us ho penseu més i veniu al sud del país, a respirar aire pur, caminar pobles, tastar vins i escoltar bona música en directe. Feu que la vostra Setmana Santa sigui diferent. Rural i autèntica.