Notícies

Sex or jazz?

Quan fa un any us explicàvem que a Cellers Tarroné havíem fet una aposta total per l’enoturisme, ho dèiem molt seriosament. El balanç dels últims mesos, malgrat la pandèmia i les restriccions, és molt positiu, però els que vindran estem convençudes que ho seran més encara amb l’arribada de la primavera i les vacances de Setmana Santa. Vinomi Rural Experience, amb Pilar Ferrando al capdavant, és l’agència que dinamitza les nostres activitats enoturístiques i per al bon temps, a banda de les regulars, n’ha creat de noves. Estem segures que us agradaran.

Sex & Wine. El nom pot sorprendre però a aquestes alçades totes sabem que és un reclam. Coneixem pocs detalls de l’activitat, serà també una sorpresa per a nosaltres. El que tenim clar és que serà una cita molt diferent a les que esteu acostumats a viure en el m´ón del vi. Aquesta és la primera de les activitats originals que ha creat Vinomi per la primavera. El resum: tupper sex i tast de 4 referències de Cellers Tarroné.

Vinomi presenta el primer Sex & Wine, el tast de vins més “picant” de la Terra Alta i més enllà!

Si reserveu la vostra plaça, gaudireu d’una activitat divertida i picant, amb una sessió de tupper sex oberta a tothom (major d’edat). Tastarem els vins amb un relat original, per acompanyar el tema del dia. Es tastaran alguns dels vins de Cellers Tarroné.

L’activitat serà el dissabte 26 de març a les 18:30h a les instal·lacions del celler.

Punt de trobada: Cellers Tarroné 

Reserves només a través d’aquest web, o al número de telèfon 659 74 05 51. Més informació

Jazz & Wine. L’any passat ja vam viure una primera edició que va tenir molt d’èxit i ens va permetre comprovar que és una activitat per a tot tipus de públics. Al celler hi vam rebre molta gent jove i moltes dones, cosa que ens va agradar moltíssim. El món del vi és per a tothom perquè les tipologies de vins que elaborem admeten molts gustos i sensibilitats diferents. Serà el divendres Sant, 15 d’abril, i aquesta edició es farà fora del celler, a la Capella del Sant Sepulcre. I la idea és passar una tarda-vespre amb bona música en directe de fons, amb els Terraalta Sessions, en un espai simbòlic del municipi:

Vinomi presenta el segon Jazz Wine amb Cellers Tarroné!

Després de l’èxit de la primera edició, us portem una segona edició que tindrà lloc al Calvari de Batea. Gaudirem d’un vespre acompanyat de la millor música i els vins de Tarroné.

Hora: 17:30h

Punt de trobada: Capella del Sant Sepulcre 

Reserves només a través d’aquest web, o al número de telèfon 659740551. Més informació

No volíem acabar l’article setmanal sense fer referència a un acte que es va organitzar a Cincinnati (Ohio) amb motiu del 8M i que va comptar amb els nostres vins: Merian 100% garnatxa blanca i Merian Negre. Gràcies a les nostres distribuïdors de Key Wines, els vins de Batea, de la Terra Alta, a van poder participar en aquesta convocatòria gastronòmica d’empoderament femení. Ens sentim molt orgulloses d’haver-ne format part. Aviat, quan tinguem més imatges i vídeos – perquè també vam participar en un programa de televisió – ho compartirem al blog. EUA és un mercat molt interessant per a Cellers Tarroné, per l’amplitud del mercat però també per l’interès que demostren pel món del vi. Si voleu saber qui són i què fan els nostres distribuïdors, vam parlar amb Key Wines fa unes quantes setmanes en un altre post.

Bona setmana!