Notícies

Solsona, Düsseldorf, Aranjuez i Batea… Un mes de març molt mogut!

 

_I4B9285

Fa poques setmanes vam ser a Morella per harmonitzar els vins de Cellers Tarroné amb la cuina de la tòfona ara que és temporada. Aquest proper dissabte 11 de març serem a Solsona (Solsonès) a la segona fira de vins que s’organitza coindint amb la 13ª edició de la del Trumfo i la Tòfona. Hi portarem els vins del Punt i… Seguit, Torremadrina, Merian i Sisquera. Un ampli ventall de referències que elaborem a Batea per acompanyar els tastos gastronòmics a les terres de Lleida, un territori proper que en els últims temps ha mostrat un gran interès pels vins de la DO Terra Alta.

Programa-VI_ok-731x1024

Cellers Tarroné compartirà fira de vins amb altres elaboradors de cinc regions productores del país i en horari de matí i tarda, a la plaça Major, es podran tastar vins, amb l’acompanyament gastronòmic de La Tasketa de la Núria, el Gremi d’Hostaleria del Solsonès i Artesans del Solsonès.

captura-de-pantalla-2016-12-06-a-las-16-39-22

Entre el 19 i 21 de març serem a la fira més important d’Alemanya, Prowein, un país amb una rica cultura de vi i amb un alt percentatge d’importació de vins. A Düsseldorf presentarem un nou vi que s’inscriu en la gamma Punt i… que representa la generació més jove de la familia i simbolitza, mitjançant el nom, el paral·lelisme entre el plaer d’escriure i el d’elaborar un bon vi. Punt i… és la parada, la reflexió, la invitació a pensar. Seguit és el seguir aplicant el coneixement rebut i sabut.  L’A part, el nou vi, és l’especial, el singular, l’autèntic. La setmana que ve us en donarem més detalls.

Captura de pantalla 2017-03-07 a las 8.29.30

Acabarem el mes a Madrid, per tastar amb amics i clients de DiVino Cultivo, un establiment situat al mercat d’abastos d’Aranjuez amb una àmplia varietat de vins i tapes. Des de fa temps hi tenim una relació molt estreta i volem tancar el març fent-hi un tast de vins seleccionats. Serà el dijous 30 de març.

www.cellerstarrone.com