Notícies

Tots sumem

Ens mou el món del vi i ens entusiasmen les persones que a través del vi fan un món  millor. Des de l’any passat l’Agrícola de Corbera d’Ebre treu al mercat un vi solidari de garnatxa blanca, els diners de la venta del qual es destinen a l’escola Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre per finançar projectes pedagògics i educatius que permetin un ple desenvolupament a nois i noies amb altres capacitats. El 2017 ja vam donar el nostre suport a la iniciativa solidària i aquest any no hem faltat a la cita.

A Cellers Tarroné ens mouen les propostes honestes, sinceres i compromeses amb el territori i amb les persones que hi viuen. Aplaudim que la iniciativa avanci any rere i any i com que sabem el que costa mobilitzar recursos, idees i persones, volem agrair a l’Agrícola el seu treball social, esforç econòmic i enològic. I per això  n’estem parlant al bloc. Ara bé, el més important és comprar el vi  Sense Límits i comprometre’ns amb els alumnes escolaritzats al Jeroni de Moragas, un centre que no només necessita més recursos per poder funcionar amb plena normalitat, sinó que també mereix l’atenció i el  reconeixement de tots. Aplaudim la tasca silenciosa que fan els mestres, els pedagogs, els terapeutes… Les persones que treballen al centre de Móra d’Ebre i que ajuden i eduquen a altres persones.

387A5967387A6003

 

Però aquesta no és l’única iniciativa solidària que hi ha en el món del vi. A Batea, per exemple, aquest cap de setmana s’ha celebrat un acte solidari per reunir diners i seguir lluitant contra el càncer. Hem participat en un dinar de germanor i Cellers Tarroné hem cedit un lot de vins per sortejar entre els assistents. Qualsevol iniciativa és vàlida sempre que acabi revertint sobre persones i projectes que ho necessiten. I ho fem per justícia social, perquè el nostre és un món ple de desigualtats i totes i tots hem de contribuir a equilibrar-ho en la mesura de les nostres possibilitats.

visolidari2

I no ens volem oblidar d’altres projectes que promouen la solidaritat educativa, social i sanitària a través del vi. Tres referents nostres són:

Verema Solidària www.veremasolidaria.org 

Vi El Microscopi d’Irene Alemany

Masroig ViSolidari www.masroigvisolidari.com

 

www.cellerstarrone.com

Related Posts