Notícies

Verema 2019 acabada!

Aquesta setmana hem donat per acabada la verema 2019 a Cellers Tarroné amb la collita dels raïms de la varietat ull de llebregarnatxa negra. Estem molt contents de la sanitat del raïm i es preveu una anyada d’excel·lent qualitat. Això sempre compensa després de pensar en les hores i dies d’intensitat, d’incerteses, de treball, d’esforç, dedicació i de sacrifici… Perquè fer vi és un neguit constant. Ara, el raïm ja és tot al celler i comença el procés d’elaboració amb els premsats, les fermentacions… I el llarg camí fins que el most esdeve vi.

Encara no us ho hem ensenyat però ja tenim les obres de la nova part del celler enllestides. La verema de 2019 ha passat per davant de les noves instal·lacions, que són lluminoses, diàfanes i modernes. I que separen la part d’elaboració de vi de l’administrativa i de la zona de visites. Aviat ho podreu veure amb imatges i aviat us convidarem a visitar-nos.

Un cop finalitzat el treball a la vinya, la intensitat ara es trasllada al celler. Amb fermentacions, remuntatges, trasbalsos, premses… I el treball precís d’elaboració i criança per a cada varietat i parcel·la per aconseguir que els vinys de l’anyada tinguin el perfil que volem: frescor, profunditat, complexitat, subtilesa…

La setmana vinent, per cert, els vins de la Terra Alta tindran un protagonisme especial a la ciutat de Tarragona amb la celebració de la 1a ruta de vins DO Terra Alta a la capital tarragonina. Com ja es va fer a Barcelona, la iniciativa permetrà degustar vins de cellers terraltins en espais emblemàtics de la ciutat. Uns animem a desobrir-los i, evidentment, a triar-los d’ara en endavant sempre que aneu a fer una copa de vi per Tarragona.

A banda dels establiments habituals, ens trobareu en 7 locals del centre de la ciutat que participen de la iniciativa:

SolRic Alta Taverna – Plaça de la Font

El Tamboret – Santa Anna, 12

Tabularium – Plaça del Forum, 6

Domus – Plaça de Sant Bernat, 2

La Mossegada – Carrer d’Armanyà, 5

Les Picardies del Cócvla – Plaça Corsini, 10

Barmut – Plaça Corsini

Vosaltres trieu el lloc i nosaltres, els cellers de la DO Terra Alta, hi posem el vi amb tapa! Si feu imatges, compartiu-les a les xarxes socials amb l’etiqueta #fansDOTerraAlta  i podreu guanyar un cap de setmana a la nostra regió de vins.

www.cellerstarrone.com

Related Posts