Notícies

#ViHistòriaDunaFamília i sorteig!

2018-01-31-PHOTO-00001591

Un històric. El primer vi de criança que es va embotellar. Elaborat amb raïm de vinya vella de la mateixa finca. Simbolitza un important canvi evolutiu al celler. És, a més a més, un homenatge de la família al celler i a la inversa, que es reflecteix en el disseny trencador de l’etiqueta: un collage que reuneix imatges diferents de la historia familiar”

 

Elegància mediterrània”. Així han qualificat en alguna ocasió els crítics de vi el nostre Torremadrina Selecció. L’anyada 2014 va rebre el premi a Millor Vi Negre de Criança de la DO Terra Alta, cosa que ens va satisfer molt, moltíssim. En alguns espais periodístics també el van incloure com un dels vins imprescindibles per conèixer, entendre i gaudir de l’essència de la DO Terra Alta. Això va ser el novembre de 2016, fa poc més d’un any i coincidint en el temps  amb el 20è aniversari de l’elaboració  del vi, que és un tribut a la història de la família. El va crear la nostra mare, Mercè Llop Galcerà, després de la mort del pare, Josep Solé Albesa l’any 1993. Amb la mateixa cura i visió que ella el va idear, l’hem continuat elaborant any rere any. I cada nova anyada és un reconeixement a la feina que ens ha llegat. Vam triar el 3 de febrer per fer-lo sortir a l’Agenda perquè és la data d’aniversari del pare que, abans de morir, va fer un autèntic gir al celler i va emprendre el projecte d’elaborar el primer vi negre, Mas Tarroné.

Torremadrina Selecció 2015 és un dels tres vins de Cellers Tarroné que forma part de la segona edició de l’Agenda dels vins catalans de Patricia de Golferichs i es menciona el dia 3 de febrer de 2018, una data  – el proper dissabte – que vam triar per estar estretament relacionada amb el nostre pare. Ens agrada l’etiqueta que el defineix #ViHistòriaDunaFamília.

És un cupatge de garnatxa, syrah i ull de llebre, que Golferichs qualifica de “brutal” en la seva particular definició dels vins catalans. Recomana beure-se’l amb “galtes de porc i salsa”. Amb qui? “Amb els sogres”. Té clar que és un vi gastronòmic i, per tant, polivalent.

Cal recordar que és el primer vi de criança que va embotellar Cellers Tarroné, elaborat amb raïm de vinya vella de la finca que porta el mateix nom. Simbolitza un important canvi evolutiu en l’elaboració però també  en la imatge, per això compta amb un disseny innovador a  l’etiqueta: un collage que reuneix imatges diferents de la història familiar.

Captura-de-pantalla-2017-05-04-a-las-12.22.57

I com que el vi surt recomat el 3 de novembre a l’Agenda, volem convocar un concurs perquè 

Guanyeu una ampolla de Torremadrina Selecció 2015

&

Guanyeu una Agenda del vins catalans 2018

Com fer-ho?

1/ Compartint el post al teu mur i etiquetant la persona amb qui et beuries el vi i què voldries celebrar. Abans heu de seguir la nostra pàgina perquè ho poguem veure 😉

2/ Teniu temps fins dimarts 6 de febrer a les 10h del matí. Entre tots els que ho hagin compartit, triarem els 10 missatges més divertits. I entre aquests 10, anunciarem el guanyador després d’un sorteig a mà alçada.

3/ El veredicte es coneixerà el dia 7 de febrer i posarem el nom del guanyador/a dins del post setmanal, que sempre compartim també a les xarxes socials.

Sort!

Per qualsevol consulta podeu adreçar-vos a comunicacio@cellerstarrone.com

www.cellerstarrone.com

 

 

Related Posts