Notícies

“Vinos para vivir ni demasiado serio ni en serie”

Alicia Estrada es una de esas personas con las que charlarías horas y horas con una copa de vino en la mano. Mejor dicho, con varias copas de vino. Para ella el vino no es una simple bebida, sino un aliado. WineStyle Travel

 

Quan Alicia Estrada ens crida, la nostra resposta sempre és que sí.  Les imatges que acompanyen aquesta entrada al bloc són de Cesar Herrero Torres i les ha publicat al seu compte d’Instagram. Ell va ser un dels assistents a l’activitat programada aquesta setmana a B the travel brand, a Barcelona, dins del cicle Dones Xperience. L’activitat la va dirigir l’experta en enoturisme, guies i vins, Alicia Estrada, i va girar al voltant de la importància dels vins per fer excepcional la quotidianitat. El títol de la sessió era “Cataterapia: Mujeres y algunos vinos para vivir ni demasiado serio ni en serie“. És realment bo i lligava molt bé amb la renovada imatge de Merian… Llibres i vins ens fan viatjar sense moure’ns de lloc, lluny.

Per a Estrada, la cataterapia “es una llamada a hacer de lo cotidiano un momento especial con la compañía de un vino” i ens satisfà moltíssim que volgués fer-ho amb Merian 100% garnatxa blanca. L’experiència a B the travel brand va ser un “beure poètic, institiu i alegre (…) el vi com a còmplice emocional, el vi com a autoajuda, farmàcia de l’epicúria”, segons expliquen els organitzadors.

Ens agrada que un vi de la DO Terra Alta tingui aquesta simbologia i per a Cellers Tarroné és important participar en sessions creatives i motivadores com la d’Alicia Estrada, que apropen els vins a nous públics, els fan accessibles, interessants, atractius. El vi vertebra les relacions socials i culturals i no li calen esnobismes sinó moments efímers però impagables de distracció, teixint complicitats i relats. Aventures del beure i del llegir reunides, com la que simbolitza el nou disseny de l’etiqueta de Merian, el nostre primer vi 100% garnatxa blanca que aquesta anyada estrena també la certificació ecològica.

 

instadones

Aprofitem l’avinentesa de l’enoactivitat per aplaudir el cicle Dones Xperience que promou l’agència de viatges de Barcelona. Però amb vistes al 8M que celebrarem demà divendres fent vaga, demanem que es reivindiqui cada dia el paper de la dona. Nosaltres ho fem cada dia, tant a casa com a la feina, com a convicció profunda perquè cal assolir la plena igualtat entre gèneres. I ho practiquem amb normalitat. Perquè a Cellers Tarroné les dones som majoria i treballem prenent decisions, en llocs de responsabilitat, amb visibilitat, respecte i sous equivalents i equiparats als dels homes que fan la nostra mateixa feina.

Que el món del vi es tenyeixi de lila cada dia de l’any i que arribi l’any en què no calgui el lila. Esperem que la propera generació de Cellers Tarroné ho pugui celebrar, viure i (b)veure. A la nostra ja no som a temps, per bé que aquest 2019 la sororitat es multiplica i les dones hem fet un pas valent endavant per reivindicar-nos.

www.cellerstarrone.com

 

Related Posts