Notícies

Viu i v/beu Batea a Barcelona

A la Terra Alta som inquiets de mena i tenim ganes de conquerir les taules de Barcelona i arribar a nous públics, tant als residents de l’àrea metropolitana com als turistes d’arreu del món que visiten la capital catalana. Per això aquest proper cap de setmana vinent, el dissabte 11 i el diumenge 12 de desembre, ens trobareu a la fira que s’organitza al Port Olímpic en una iniativa promoguda per l’Ajuntament de Batea i amb el suport del de Barcelona.


Font: Ajuntament de Barcelona

Batea, a la Terra Alta, és un dels municipis catalans que concentra un nombre més elevat d’hectàrees de vinya. És, de fet, un dels principals productors de vi i oli del país. Els seus productes han estat distingits per la seva qualitat en un gran nombre de certàmens i apareixen en moltes guies gastronòmiques. Ara, en el marc d’un protocol de col·laboració signat entre Montserrat Ballarín, regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Interior i Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona i l’Ajuntament de Batea, el públic barceloní podrà descobrir-los de prop en una fira al Port Olímpic, que tindrà lloc els dies 11 i 12 de desembre.

Concretament, a la mostra hi participaran els projectes Família Torres, Vall de Vinyes, Celler Batea, Celler Arrufi, Viticultors Bateans, Celler la Botera, Vins Algars, La Bruixa dels Mudefes, Herencia Altés, Danica Vinos, celler laFou, Celler Tarroné, La Madre Vermouth; i Oli i olives Original i Querva cia. Alhora, les dues jornades comptaran amb actuacions musicals en directe. La fira s’emmarca dins la campanya ‘Menja oli i beu vi de casa’, impulsada per l’Ajuntament de Batea conjuntament amb els cellers i cooperatives de la DO Terra Alta per reactivar aquests sectors després de la pandèmia.

La fira comptarà amb 17 estands amb productors de vi i d’oli d’oliva verge extra i els horaris d’obertura seran dissabte 11 de desembre d’11.30h a 22h i diumenge 12 de desembre d’ 11.30h a15h. Serà una bona oportunitat per comprar vins i olis de Batea i fer rebost just abans de les festes de Nadal. Ens acompanyareu? Nosaltres hi serem amb la gamma de vins ecològics Merian (garnatxa blanca 100%, rosat i negre), Punt i… Seguit, A Part i Torremadrina. A Barcelona volem mostrar el repertori que més ens representa i serem a la capital catalana amb moltes ganes de descobrir el que amaguen els nostres vins. Us esperem a Barcelona per viure i b/veure Batea. Esperem que els vins despertin tan bones sensacions com les de Merian 100% garnatxa blanca, en un acte a Tarragona. Si seguiu el fil d’aquesta piulada a Twitter, ho veureu…