Notícies

Celebrem les bones puntuacions a la VIII Festa del Vi de Batea?

RATES JAMES SUCKLING BERTHA GROUP TARRONE

Aquest cap de setmana celebrem la Festa Major de Batea i un any més arriba la festa del vi, concretament, la vuitena edició. Hi serem i tindrem l’ocasió de brindar per les puntuacions que hem conegut aquesta setmana, si ens veniu a veure. Són les del prestigiós crític americà James Suckling i també les de la Guia Peñín 2020.

La VIII Festa del Vi de Batea tindrà lloc dissabte, 3 d’agost, a partir de les 19h, en un dels espais més emblemàtics del poble: els porxos que donen accés a l’antiga Vila Closa. L’espai acollirà la mostra de vins de la DO Terra Alta i serà una oportunitat per trobar-nos, conversar i òbviament tastar algunes referències premiades com Merian i també d’altres que no ho han estat com el Sisquera rosat.

James Suckling ha puntuat els vins de la gamma més moderna amb 90 i 91 punts. El millor puntuat ha estat el Seguit, amb 91 punts, i el Punt i… i l’A part, han rebut valoracions de 90. El crític americà ha avaluat les anyades 2017 d’aquests tres vins que defineixen la nova generació enològica i les 2018 de Merian, tant la garnatxa blanca 100% com la garnatxa negra, tots dos de viticultura ecològica. En aquest cas, les puntuacions han estat de 90. Que un total de cinc referències de Cellers Tarroné hagin obtingut puntuacions excel·lents és una boníssima notícia que confirma el treball que s’està fent tant al camp, a la vinya, com al celler, cuidant la terra, posant-la en valor, obtenint vins frescos i singulars, autèntics, que representin i parlin del territori, amb sinceritat i elegància, i que siguin símbol també de la preservació del paisatge, d’aquí la nostra evolució cap al cultiu ecològic. I també la nostra inquietud per elaborar vins d’estil més modern, amb caràcter i varietats autòctones, però amb un toc diferencial en l’estil enològic.

Per altra banda, la prescripció espanyola també ha donat puntuacions excel·lents a dos vins de Cellers Tarroné. La Guia Peñín 2020 ha valorat amb 90 punts l’A Part 2017 i el Seguit 2017, el que confirma que els vins són ben valorats per la crítica nacional i internacional en anyades consecutives i que les referències que resumeixen i simbolitzen el treball de la nova generació que hi ha al capdavant del celler tenen una gran qualitat. La satisfacció és màxima i les puntuacions ens esperonen a seguir treballant en aquesta mateixa direcció, de constant superació, per seguir elaborant vins de gran qualitat amb un equip de professionals que és immillorable.

En definitiva, us esperem dissabte a la Fira del Vi de Batea per brindar i per conversar. La vostra opinió com sempre hem dit és tan o més important que la de la crítica especialitzada. Ells ens ajuden  a créixer i a millorar tan com vosaltres que ens consumiu i ens ajudeu a seguir perseverant en allò que creiem i en allò que estimem que és la vinya i la seva capacitat de donar-nos grans vins amb segell DO Terr Alta.

www.cellerstarrone.com

 

 

Related Posts