Notícies

Fer vi, donar solidaritat. Un any més amb Bombers Units Sense Fronteres

busf1busf2

Fer vi, conservar el paisatge i dinamitzar l’economia local són tres dels pilars del nostre projecte vitivinícola, però a Cellers Tarroné sempre hem cregut que com a petita empresa teníem la la responsabilitat de contribuir a la millora no només de les condicions ambientals del nostre entorn i del planeta en general, sinó també les condicions socials de les persones que l’habiten. És per això que des de fa temps col·laborem anualment amb la revista de Bombers Units Sense Fronteres (BUSF) una organització creada el 1996, amb més de 20 anys de trajectòria, que treballa en projectes d’emergència desplaçant els equips de resposta immediata per realitzar tasques de rescat, salvament, potabilització i distribució d’aigua, atenció  mèdica i ajuda humanitària i de cooperació internacional per al desenvolupament. Projectes que beneficien les poblacions més desfavorides on BUSF reconstrueix després les infraestructures bàsiques destrossades a conseqüència de les catàstrofes, com ara escoles i hospitals, a més d’enfortir les institucions locals.

 

DSC_0002-1030x685

Som conscients que la nostra és una aportació petita, però la mantenim al llarg del temps, i sabem també que si tothom prengués consciència de la necessitat d’ajudar per convicció i no per compassió, estaríem en una altra situació, més justa. BUSF té projectes arreu del món, els últims a Nicaragua, Haití, Nepal,  Síria… Països afectats per la guerra alguns, per desastres naturals els altres… Afirmava el psicoanalista alemany Erich Fromm que “en l’esfera de les coses materials, donar significa ser ric. No és ric el que té molt, sinó el que dóna molt”. Sigui molt o poc, fer-ho en la mesura de les possibilitats, és una obligació i ens fa sentir  agents de canvi en un món com el nostre que és tan desigual.

El sector del vi ha donat mostres de solidaritat constantment i, a Batea, des de Cellers Tarroné no n’hem volgut mai estar al marge, perquè ho creiem profundament i volem contribuir a millorar la vida dels altres, d’homes i dones, nenes i nens que no tenen coberts els serveis més bàsics. Amb aquest escrit, us encoratgem a conèixer la tasca de BUSF i a col·laborar si us ho podeu permetre, que segur que sí. Perquè les seves causes, s’ho valen. Molt. Per un món millor, col·labora!

www.cellerstarrone.com

 

 

 

Related Posts