Notícies

Una recomanació i un sorteig: UnDiaUnVi + Cellers Tarroné

cof

Comencen a quedar poques setmanes per acabar l’any i aviat arribarà el moment de dir… “Encara no tinc el regal per a…”, oi que sí? Doncs a Cellers Tarroné ens  avancem i com que sabem que tenim lectors a qui els agrada i molt el vi, una de les propostes més suggerents per obsequiar aquestes festes és l’agenda de vins catalans UnDiaUnVi de Patrícia de Golferichs. Quedareu molt bé i més encara si la regaleu amb algun dels nostres vins, o amb un lot com el que us proposem a la imatge central 😉

L’agenda UnDiaUnVi té moltes funcions, la primera, per descomptat, disposar de l’espai necessari per anotar tot allò que tenim programat per al 2019, ja siguin trobades de feina o viatges pendents. La segona, reconèixer la diversitat, qualitat i riquesa de vins catalans. De fet, l’agenda recomana un vi per cada un dels 365 dies de l’any. La tercera, poder ser l’enveja d’amics i familiars quan no sabem quina referència triar per portar a un sopar al qual ens conviden. És una eina de consulta i selecció immillorable que, a més a més, ens pot ajudar a tenir un bon celler a casa, sempre que la temperatura i la llum siguin idònies per a la bona conservació del vi.

Montatge-1030x687

Des de Cellers Tarroné hem col·laborat amb l’edició de l’agenda, el que significa que hi surten recomanats alguns dels nostres vins i a més a més en dates assenyalades i significatives per a nosaltres com són el 4 d’agost i el 5 de setembre, dos dies d’aniversari de diferents membres de la família. A l’agenda UnDiaUnVi hi trobareu  els vins de la gamma més moderna, la que representa la generació més jove del celler. Els b(v)eureu a principis d’agost, quan ja estem fent els controls de maduració i decidint el dia d’inici de la verema; a principis de setembre, en plena campanya de collita i també a finals de mes, quan ja hi ha tot el raïm al celler i comencen les fermentacions i els nervis… desapareixen una mica.

Els vins van acompanyats d’una breu nota de tast i d’una etiqueta o hashtag per compartir a les xarxes socials. Ho reproduïm a continuació però queda molt millor a les pàgines de l’agenda, així que afanyeu-vos a reservar-la:

 

Seguit

#ViDeContinuTrago

Vi negre, fruita del bosc confitada, càlid, espècies dolces, especiat, aromàtic, llaminer, amb cos, toc dolcenc

 

Punt i…

#ViAmbFinalObert

Vi negre, fruita veremella confitada, violeta, espècies dolces, càlid, aromàtic, llaminer, cos, elegant, concentrat, toc dolcenc

 

A Part

#ViEbreBiosfera

Vi blanc, albercoc i préssec madur, fruits secs, espècies dolces, floral, cos, cremós, mantegós, persistent, càlid, fermentació  i criança durant 6 mesos en acàcia, vi de guarda, ecològic

 

Val a dir que aquest any l’agenda UnDiaUnVi arriba acompanyada d’una bossa, un poster i un calendari. Aquests nous suports on també es promocionen els vins, es poden comprar de forma complementària.

 

Com que al celler som molt generosos i tenim dues agendes UnDiaUnVi disponibles, les volem SORTEJAR. Com ho farem? I com te’n pots endur una?

 

1/ Heu d’escriure a continuació del post que publiquem a Facebook: Quin vi de Cellers Tarroné i amb quina persona el compartiries i per què?  (has d’etiquetar/ anomenar tant al celler com a a la persona)

2/ Ho podeu fer des d’avui divendres 16 de novembre i fins dimarts vinent, 20 de novembre, a les 20h.

3/ Dimecres, 21 de novembre posarem tots els noms dins d’un saquet i una mà innocent retirarà dos papers. Seran els dos guanyadors de l’agenda i us REGALAREM també un vi del celler. Hi haurà, per tant, dos guanyadors! I ho comunicarem al post de la propera setmana.

 

Esperem que tingueu molta sort i que trieu bons vins i companyia!

www.cellerstarrone.com

 

Related Posts