Notícies

Un gran fitxatge que aporta coneixement i humilitat

IMG-20181019-WA0005

El sommelier Sergi Figueras no necessita presentació. És un gran professional que des de fa anys està vinculat a l’alta gastronomia, en el sector de la venta i la distribució de vins. A Cellers Tarroné vam començar a col·laborar amb ell a través del projecte que comparteix amb Antonio Lopo, Thunder Wine Makers. Amb tots dos vam definir el el perfil organolèptic de l’últim vi que hem tret al marcat, la garnatxa blanca 100% elaborada i criada en barriques d’acàcia: l’A Part. També hem treballat amb Thunder els vins de garnatxa de la gamma més moderna: Punt i… i Seguit, que en els últims temps han rebut molt bones puntuacions en el mercat nacional i internacional.

Captura de pantalla 2018-10-19 a las 14.45.57

Ara encetem una nova etapa en la nostra relació. Sergi Figueras, millor sommelier de Catalunya i Espanya de 2012 – entre altres moltes distincions i reconeixements-, passa a col·laborar d’una manera més regular amb Cellers Tarroné. Serà a partir d’ara ambaixador dels nostres vins amb la intenció d’estendre el seu coneixement arreu de Catalunya. “Tinc la intenció de mostrar la feina ben feta que es fa a Cellers Tarroné”, diu. I afegeix: “També l’evolució, les ganes i la millora que demostren a cada anyada i a cada ampolla”. Aquesta setmana s’ha incorporat com a assessor del celler amb la voluntat de “fer més visibles els vins de la Terra Alta, de Batea, i de Cellers Tarroné”.

Per al nostre celler, comptar amb el seu coneixement i la seva visió serà una garantia més. Creiem fermament en la importància de la figura del sommelier i en la seva capacitat per traslladar allò que fem  al consumidor final. A Sergi Figueras li hem llegit dir que “un sommelier és un transmissor de la feina de l’enòleg al client”. I sabem que ell té taules suficients per fer-ho d’una manera honesta, humil, sincera i transparent. I per això volem deixar constància al bloc de l’inici d’una relació més estreta i intensa que, estem convençuts, ens ajudarà a guanyar visibilitat i obrir-nos noves portes en el sector del vi català. Benvingut a casa, Sergi!

 

www.cellerstarrone.com

Related Posts