Notícies

Xalera i vi a Batea

 

“Amatent i expectant,

però sorprès i meravellat

alhora t’observo

complagut i sensual

però delicat i content

alhora t’assaboreixo”

 

Aquesta és la invitació de Cellers Tarroné a la 7ª Festa del Vi de Batea que celebrarem des d’aquest divendres i fins diumenge, en unes dates renovades que ens aniran millor per evitar que festa i verema se solapin.  L’equip de Cellers Tarroné hi participarem molt activament, com cada any, presentant-hi les noves anyades i les elaboracions més emblemàtiques, les de garnatxa blanca 100%.  I les més refrescants i interessants per a l’estiu. I enguany estrenarem imatge corporativa amb unes samarretes que hem preparat i que portarem tots els membres de l’equip. Si la voleu veure, estigueu atents a les xarxes socials. O, millor, veniu a saludar-nos als porxos!

Referent a la 7ª  Festa del Vi de Batea, estem feliços que any rere any la iniciativa vitivinícola es consolidi i sigui cada vegada més participativa. Perquè el poble que fa olor de vi per verema, ha de saber quins són els seus orígens i quina importància econòmica i social hi juga el vi. “Celebrar” que és el que fem a la festa, diu el diccionari de la llengua catalana que significa “acomplir segons un ritual, solemnement”. I solemnement volem portar els nostres vins als carrers i els porxos de Batea perquè els homes i dones que habiten el poble i els qui ens venen a visitar per vacances, gaudeixin del fruit que donen les nostres vinyes, dins de la DO Terra Alta i de la Reserva de la Biosfera.

En aquest article, compartim en imatges la programació de la festa, que no us hauríeu de perdre, perquè no només hi haurà vi, bon vi, que també, sinó música excel·lent, amb Pepet i Marieta, Joan Masdeu i  l’artista revelació d’aquest any: Paula Valls. Som fans de la seva veu i del nou disc “I am”.  I especialment de la versió del “Que tinguem sort” de Lluís Llach on es fonen la seva veu d’ara i de jove.

“I així pren tot el fruit que et pugui donar
el camí que, a poc a poc, escrius per a demà.
Què demà mancarà el fruit de cada pas;
per això, malgrat la boira, cal caminar”

Com bé diu el programa, als porxos de l’antic clos medieval, la seva veu harmonitzarà amb la profunditat de les garnatxes blanques. Per part nostra, hi podreu tastar MerianSisquera rosat

Els i les que fem vi tenim clar com diu la lletra de Llach versionada magníficament per Paula valls que “malgrat la boira, cal caminar”. Estem en setmanes decisives abans que comenci la campanya de la verema i malgrat que la il·lusió és màxima, sempre hi ha nervis i inseguretats. I mirem més que mai al cel i demanem que res no es torci.

Després de la Festa del Vi, arriba la Festa Major de Batea. El programa, com podeu comprovar, és també temptador. Una oportunitat nova per retrobar-nos, tastar més vins i enfilar el camí cap a la verema 2018, plegats.

www.cellerstarrone.com

 

Related Posts