Notícies

ProWein [ Hall10 H151 ]

 

Aquesta setmana hem estat a Girona presentant els nostres vins als professionals del nord del país, coincidint amb el concurs internacional Grenaches du Monde, que ja s’apropa. I dilluns vinent 26 de març serem “a casa”, a Tortosa, en l’últim dels esdeveniments per promocionar el certamen que la DO Terra Alta acollirà a l’abril. La jornada tindrà lloc al  Centre Cívic de Ferreries (Plaça de Joan Monclús, 1) a partir de les 16:30h i està destinada als professionals de la restauració i l’hostaleria de la zona, així com a premsa especialitzada i prescriptors. Us hi esperem! També hi seran la DO Catalunya, DO Costers del Segre, DO Empordà i DO Montsant. Evidentment, amb les seves garnatxes.

La imatge que il·lustra aquest post és l’exemple de l’esperit col·laboratiu i cooperatiu dels cellers que formem part de la DO Terra Alta i especialment quan hi ha amenaces compartides com són els nous projectes eòlics. No volem massificació eòlica al paisatge terraltí que viu de l’agricultura, la viticultura i esperem que cada vegada més del turisme, i del turisme del vi de forma específica. No és un no perquè no, sinó un no amb arguments. Un no a impedir que un territori es desenvolupi turísticament i agrícolament, com volem totes i tots els que en formem part i hi vivim.

17498807_794075107407275_5696163432889998694_n

En paral·lel a les accions comercials i de promoció a Catalunya, aquest cap de setmana viatjarem a ProWein i ho farem un any més amb Bertha Group  amb qui realitzem missions comercials a l’estranger. Compartirem espai  [ Hall10 H151 ] i experiències amb Clos Berenguer, Cava Bertha, Dominio de Berzal, Hnos. Frias del Val, Bodegas Torre San Millán, Bodegas López Cristobal i Txakoli Beldui. Per tant, tothom que ens visiti a Düsseldorf tindrà l’oportunitat de conèixer altres referències vinícoles singulars, més enllà de les nostres de la DO Terra Alta. Amb totes elles compartim una manera de ser i de fer vi.

A ProWein hi portarem tots els nostres vins i les noves anyades de les diferents gammes que elaborem a Cellers Tarroné. Volem que la garnatxa blanca però també la negra i les elaboracions més singulars de Cellers Tarroné sorprenguin el públic internacional i professional que es reunirà a Alemanya.

Captura de pantalla 2018-03-15 a las 12.58.46

L’alemany és un mercat vitivinícola molt madur. Alemanya és un país amb una forta tradició importadora; hi hi ha també una àmplia cultura del vi. Però no és l’únic país europeu i del món on hi ha els vins de Cellers Tarroné, de la DO Terra Alta. Actualment som presents a 9 països amb diferents graus d’implantació: Estats Units, Mèxic, Alemanya, Bèlgica, Dinamarca, Noruega, Finlàndia, Escòcia i Luxemburg.

L’aposta per tant és doble, pel mercat internacional, diversificant la presència per països amb curiositat pels nostres vins, i pel mercat català, on cada vegada som més presents gràcies a la tasca dels nostres distribuïdors. Volem que a Catalunya es coneguin tant com a l’estranger les referències de la DO Terra Alta que elaborem a Batea i que són el nostre signe d’identitat i de compromís amb el territori, que volem viu, productiu, atractiu i lliure de qualsevol agressió mediambiental, econòmica i social.

www.cellerstarrone.com

Related Posts