Notícies

[agenda] Cellers Tarroné participa dilluns a Experiència Verema Barcelona

El proper dilluns, 14 de novembre, Cellers Tarroné serà a la IV Experiència Verema Barcelona amb El Petit Celler i 20 altres elaboradors de vi del país i de l’estranger. L’acte tindrà lloc al Museu Marítim entre les 12h i les 20h. Cellers Tarroné presentarà els vins Merian Blanc, Punt i…, Seguit i Torremadrina Selecció, el millor vi negre de criança de la DO Terra Alta 2016.

merian-blancpunt-iseguittorremadrina-1

 

Merian representa el caràcter i la força del terrer. 100% Garnatxa blanca. Un homenatge a Antonio i Mercè que han regalat la tradició i el saber fer als nous responsables del celler.

Punt I… i Seguit formen part de la gamma de vins que representa a la generació més jove de la família. Resum el paral·lelisme entre el plaer d’escriure i el plaer d’elaborar un bon vi. Punt i… és la parada, la reflexió, la invitació a pensar. Seguit és el seguir aplicant el coneixement rebut i sabut. A part és l’especial, el singular, l’autèntic.

Torremadrina Selecció. Un històric. El primer vi de criança que es va embotellar. Elaborat amb raïm de vinya vella de la mateixa finca. Simbolitza un important canvi evolutiu al celler. És, a més a més, un homenatge de la família al celler i a la inversa, que es reflecteix en el disseny trencador de l’etiqueta: un collage que reuneix imatges diferents de la historia familiar.

Per formalitzar les inscripcions, cal fer-ho a través del web dels organitzadors: Verema.com.

www.cellerstarrone.com

Related Posts