Notícies

Cellers Tarroné a l’Òpera Samfaina amb Merian Blanc 2016

vertic_880_0

Òpera Samfaina és un nou concepte d’oci gastronòmic, situat a la número 51 de La Rambla de Barcelona, al costat del Liceu. La seva aposta pel vi català és indubtable i des de Cellers Tarroné ens fa contents que hagin apostat pel Merian Blanc100% garnatxa blanca – a la seva carta, des dels inicis. Merian és un vi amb caràcter i essència, representatiu de la DO Terra Alta.

L’aposta pel vi català es pot comprovar a diari, però també amb iniciatives singulars i genials com #AtrapaloAsap que es durà a terme el proper dijous 23 de febrer. Es tracta d’un “fast tast” en què 8 cellers, entre ells Cellers Tarroné, presentarem les nostres creacions vinícoles. La dinàmica de tast és novedosa, caldrà seduir els participants amb només 8 minuts, d’aquí que el tast sigui exprés.  També hi haurà un maridatge gastronòmic per a cadascun dels vins seleccionats. La cuina de l’Òpera Samfaina és un dels pilars de l’espai que combina oci amb arts visuals, plàstiques i digitals. El projecte l’han promogut els germans Roca –  encarregats de definir l’aposta dolça i gastronòmica de Rocambolesc i Odissea-, Franc Aleu com a responsable de disseny i Annette Abstoss, que ha definit l’oferta gastronòmica.

home_01

Merian Blanc 2016 és un monovarietal de garnatxa blanca, que representa la força i el caràcter del terroir de la DO Terra Alta. És un vi amb aromes de poma i pinya i notes lleugeres de fonoll. En boca, és untuós i amb cert volum, el que el fa llarg i persistent. Òpera Samfaina proposa tastar-lo amb bacallà amb samfaina. De fet, aquesta és l’harmonia que podran degustar els participants a l’AtrápaloAsap del proper dijous 23 de febrer.

El “fast tast” començarà a les 19.30h i s’allargarà fins a les 21h. Es desenvoluparà en grups de 8 persones que descobriran conjuntament els vins dels 8 cellers seleccionats, entre ells Cellers Tarroné. La convocatòria és a les 19h, perquè es puguin conformar els grups de tast. Plegats, aniran descobrint vins, cellers i maridatges. Esperem que Merian, agradi i sorprengui!

Related Posts