Notícies

Vins i música de tardor

Aviat la vinya es tenyirà d’ocres, granats, marrons… La fulla verda donarà pas al paisatge de tardor, de calma, de quietut, de vitalitat apagada que tant ens agrada. Mentre a dins del celler continua el treball intens de la verema 2019, a fora, tot ha mudat o ho faré en els propers dies. I aprofitem aquesta nova estació de l’any que hem estrenat fa pocs dies per suggerir maridatges de vins i temes musicals que, per un motiu o per un altre, ens agraden i volem fer sonar fort aquests dies.

 

 

Ferran Palau estrena Kevin i el primer tema de l’album és una delícia: “Univers”. L’escoltem amb Merian garnatxa blanca 100%, un vi ecològic de Cellers Tarroné, fresc, amable, delicat, subtil, d’essència terraltina, que també escalfa i convida a repetir copa.

 

Somio que estem sols al mig de l’univers
I Volen orenetes a camara lenta
I qualsevol preocupació desapareix
Desapareix desapareix
Ressonen les històries que no m’han passat
Per’ja no me’n recordo ni de la meitat
El nostre ecosistema no té gravetat
No té gravetat

 

Raul Refree no deixa mai de sorprendre’ns i ara formant duet amb la cantant Lina s’endinsa en el món del fado. Temes musicals sensibles per acompanyar una garnatxa negra delicada i subtil, Seguit, 100% garnatxa negra, que combina notes balsàmiques i confitades. Té caràcter, però és sedós i fi i aguanta els temes musicals més emotius i profunds.

 

 

“La vida és molt més que un trosset de pa/ però l’has d’aprendre a estimar” diu la lletra de la cançó “A viure la vida” de Pepet i Marieta. I no podem estar més d’acord amb aquest crit a viure (bé) i amb actitut positiva, la vida. I un vi profund, intens, especial que convida a fer-ho és l’A Part, la garnatxa blanca 100% fermentada i criada en barriques d’acàcia, un símbol del treball enològic de la nova generació de Cellers Tarroné. Un vi vital, ple de misteris i de ritme, profund, untuós… Que obre converses i les anima. I que marida amb les ganes de ser i d’estar amb els qui una o un vol. Un vi singular que alegra la vida i la fa més especial.

 

i no desesperes, no hi ha res en va
la felicitat te l’has de guanyar
la vida és molt més que un trosset de pa
però l’has d’aprendre a estimar

a viure la vida, a viure-la…

 

www.cellerstarrone.com

Related Posts