Notícies

Imatges que parlen

Ens nodrim de paraules i, algunes vegades, habitem en elles” Miquel Martí i Pol

Ens agrada posar paraules a tot el que fem. De fet, és el sentit d’aquest bloc, compartir per escrit les coses més transcendents que fem a Cellers Tarroné. Les paraules ens defineixen i ens mostren, ens connecten amb els altres. Ho diu ben clar Miquel Martí i Pol en un dels seus poemes que avui compartim: “El temps que no és res més que un gran bosc de paraules./  Nosaltres som els pobladors d’aquest bosc”.

Però a vegades en prescindim, de les paraules. Perquè hi ha imatges capaces de mostrar tot allò que sentim i pensem, tot allò que volem que l’altre entengui i comprengui, tot allò que volem comunicar.  I per això l’amic Sergi Castillo ha creat el vídeo que compartim i que és la carta de presentació del nostre celler, empeltat des de 1942 a Batea i a la Terra Alta.

Un celler familiar que s’apropa als 80 anys d’història on fem vins amb personalitat, caràcter i elegància. Un equip que comparteix la passió de treballar la terra, respectar-la per sobre de tot, i de crear vins de qualitat. Quatre generacions dedicades a la viticultura i a l’enologia que hem anat acumulant experiència i saviesa i que hem imprimit a cada moment la mirada més autèntica i sincera per fer vins, per connectar amb el consumidor, per portar felicitat a la seva taula.

 

 

Les vinyes, les persones, les mans… Tot això i molt més podreu veure a les imatges. La saviesa i la innocència, la voluntat i l’actitud, el raonament i l’emoció… Cellers Tarroné és la suma de diferents generacions però especialment de moltes persones que estimen allò que fan, que estimen fer vi en una comarca de sòls de panal, pobres i austers; de vents de cerc, a vegades hostils; de pobles petits, allunyats i poc habitats però cada vegada més rics per la gent que hi viu i perquè perviu l’esperit de fer vi i de voler arrelar la pagesia i la viticultura.

Donar llum de paraula/ a les coses inconcretes” diu el poema de Miquel Martí i Pol abans d’acabar. I donar llum al nostre projecte és el que volem amb aquests segons d’audiovisual que repassen des del cep fins a la copa allò que fem a diari a Cellers Tarroné. Que en gaudiu i si pot ser amb una bona copa de vi (dels nostres) a la vora, molt millor.

www.cellerstarrone.com 

Related Posts