Notícies

Espais nous al celler

A principis d’any us ho vam explicar en un article al bloc i ara ja podem dir que les obres d’ampliació i millora de Cellers Tarroné són una realitat. Entremig han passat mesos i setmanes i una verema, però ara ja podem gaudir de les noves instal·lacions per rebre i acollir clients i turistes i per poder desenvolupar en un espai més ampli, lluminós i digne la nostra feina.

Les obres permeten diferenciar la part administrativa de la del celler, la d’elaboració, i disposem de nous espais polivalents i diàfans per fer tastos i les feines més vinculades a l’activitat enològica com la que ens facilitarà el nou laboratori.

Amb aquesta ampliació, Cellers Tarroné fa una inversió important per enfortir-se, créixer i apostar pel desenvolupament enològic i enoturístic del celler, amb la vista posada a la creació d’un programa de visites del qual en donarem detalls més endavant. Les instal·lacions noves permetran disposar d’una sala polivalent, de reunions i de tastos, per mantenir trobades amb clients finals però també amb distribuïdors, professionals i prescriptors del món del vi ( escrit el gener de 2019)

 

2d73369c-3960-4d16-a802-7d382da801d8

 

A Cellers Tarroné encara no tenim un programa de visites enoturístiques regular instaurat, però l’implementarem en els propers mesos. No obstant, el celler, situat al centre de Batea, és un espai que rep visites periòdicament. Ens agrada estrènyer el vincle amb el teixit econòmic i social de la comarca i del poble, especialment, i rebre persones interessades en la cultura del vi que arriben d’arreu del país. Aquesta setmana, per exemple, ens ha visitat un grup de mestres de l’Institut Escola Mare de Déu del Portal de Batea. I ha estat un privilegi compartir recorregut pel celler, tast i conversa amb ells. Sou sempre molt benvinguts!

 

www.cellerstarrone.com

Related Posts