Notícies

Cellers Tarroné als premis CARTAVI 2017

cartavi2

Aquesta setmana s’han conegut els restauradors catalans premiats amb el CARTAVI un certamen que guardona els establiments que realitzen una bona feina de promoció i defensa dels vins catalans, de les 11 denominacions d’origen del país i la DO Cava, entre les quals hi ha la Terra Alta. Cellers Tarroné va participar a l’acte amb dos vins que els assistents van poder tastar en acabar el lliurament de premis: Torremadrina Selecció – millor vi negre de criança de la DO – i Merian blanc 2016.

El celler va atendre la petició de la DO Terra Alta perquè considera que el concurs que convoca l’Associació Vinícola Catalana anualment és una molt bona iniciativa perquè el vi català entri amb força, respecte i cura a les cartes de vins dels restaurants. N’hi ha molts que estan fent una molt bona feina, impecable, i una bona mostra són els premiats. Des d’aquestes línies volem agrair a tots els guardonats la seva feina i especialment aquells que tenim més a la vora, com el restaurant Villa Retiro de Xerta que va guanyar en la categoría A, Can Batista de Sant Carles de la Ràpita i l’Antic Molí d’Ulldecona que van quedar finalistes. També al Nou Moderno de Vilalba dels Arcs, finalista en la categoria B, i a Piscolabis Gastrobar de Móra d’Ebre, guanyador en la categoria C.

17758557_1512278102115950_1206102160255233577_o

Confiem que el vostre exemple sigui compartit per aquells que encara no confien prou en els vins del país, que són molts, bons i diversos.

terraalta

A nivell d’agenda, dilluns vinent 10 d’abril serem a Barcelona, a la sala d’exposicions Campus Ciutadella de la UPF. Us convidem a totes i a tots a venir a saludar-nos. Us descobrirem totes les gammes de vins del celler i alguna sopresa que tindrem guardada “A part“. En el nom ja us donem una pista… Pregunteu-nos i us el servirem. A més a més, tastarem els vins emblemàtics del celler, des del monovarietal de garnatxa blanca Merian a la gamma de vins més jove i amb més caràcter del celler: Punt i… Seguit. Serà una jornada molt interessant, amb més de 25 cellers i 100 referències reunides, la millor expressió de la Terra Alta vitivinícola. Ens hi veiem!

www.cellerstarrone.com 

Related Posts