Notícies

Cellers Tarroné ‘on tour’

_I4B9183

Acabem el març i comencem el mes d’abril amb un programa extens de tastos i activitats que ens portarà a Madrid, Lleida, Reus i Barcelona. Comencem aquest dijous 30 de març a Madrid. Allà compartirem tast amb amics i clients de DiVino Cultivo, un establiment situat al mercat d’abastos d’Aranjuez que compta amb una àmplia varietat de vins i tapes. Des de fa temps hi tenim una relació molt estreta i volem tancar el març fent-hi un tast de vins seleccionats: Merian Blanc 2015, Torremadrina 2014, Seguit 2013 i una sorpresa recent embotellada. La setmana següent serem per terres lleidatanes, concretament el 7 d’abril a les Borges Blanques en un acte amb el nostre distribuïdor per compartir experiències amb clients i amics.

showroom_webCaptura de pantalla 2017-03-28 a las 17.27.28

Començarem la Setmana Santa a Barcelona, el 10 d’abril, en una jornada de tarda organitzada per la DO Terra Alta dirigida a públic professional de l’hostaleria i la restauració  que tindrà lloc al Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra. S’hi podran tastar més de 100 referències de gamma mitja-alta d’una trentena de cellers. Cellers Tarroné hi portarem els vins top i també alguna novetat relacionada amb la gamma que representa la generació més jove de la família. Serà una oportunitat per demostrar a professionals i prescriptors el potencial de la garnatxa blanca i altres referències icòniques de la Terra Alta, que l’any vinent reforçarà el seu protagonisme al concurs Grenaches du Monde ja que l’acollirà.

Després de Sant Jordi, el 27 d’abril, serem a Reus, al restaurant 7 de tu que prepararà un maridatge amb els vins de Cellers Tarroné. Aviat us descobrirem el repertori de tast i la proposta culinària que està preparant el xef Carles Juncosa.

Captura de pantalla 2017-03-28 a las 17.22.13

Esperem saludar-vos en alguna de les activitats que tenim previstes per les properes setmanes. Després de Setmana Santa, en vindran més!

www.cellerstarrone.com

Related Posts