Notícies

Cellers Tarroné col·labora amb la campanya solidària “Vi per Joguines”

viperjoguines

Cellers Tarroné participa en aquesta edició a la campanya solidària que cada any promou l’Associació Catalana de Sommeliers de la qual n’és membre. El celler farà un donatiu d’ampolles de vi Merian, 100% garnatxa blanca, perquè es puguin bescanviar per joguines. La iniciativa tindrà lloc el proper dilluns 19 de desembre, en horari de tarda, a Monvínic.

equipmerian-blanc

Tothom qui ho desitgi pot portar a Monvínic una joguina educativa que es destinarà a “La casa dels xuklis“, una casa d’acollida per a les famílies de nens i nenes amb càncer. Com a contrapartida, es podrà endur una ampolla de vi català d’entre totes les referències que cediran els cellers col·laboradors. En el cas de Cellers Tarroné, s’ha escollit per a la inciativa un vi emblemàtic, un monovarietal de garnatxa blanca que representa el caràcter i la força del terrer. És un vi que homenatja dos grans pilars del projecte (Antonio i Mercè) que han llegat a les noves generacions la tradició i el saber fer.

Cellers Tarroné ha cregut oportú fer costat a la iniciativa amb un vi de la DO Terra Alta que posa en valor la varietat autòctona però a més a més de ser un vi identitari és també un vi icònic que mostra la importància de l’autenticitat i de la història i del treball en equip a l’hora de fer vi.

www.cellerstarrone.com

Related Posts