Notícies

Cellers Tarroné a ProWein Wine Fair

_MG_0208

La setmana passada explicàvem al bloc que tenim un mes de març molt mogut. Hem estat a la fira de la Tòfona i el Trumfo a Solsona, serem aviat a Madrid per compartir tast amb clients i amics, i abans passarem per Düsseldorf a Prowein, on ens trobarem amb importadors d’aquest i d’altres països que hi viatgen perquè el certamen és una de les referències mundials en vins i espirituosos. Entre el 19 i el 21 de març participarem a la fira alemanya i hi viatgem amb Bertha Group. Ens podreu trobar a l’estand H151 Hall 10, amb un ampli repertori de vins de Cellers Tarroné i una novetat: el vi A part, que completa la gamma de vins Punt i… Seguit, la més jove i amb més caràcter del projecte familiar.

A part és un vi 100% de garnatxa blanca que neix en sòls pobres de panal, marcats per l’abundant insolació i la pluviometria escassa, amb influència de cerç, el vent del nord que eixuga l’humitat, i la garbinada, la marinada que refresca les vinyes quan hi ha sequera. Hem volgut que la seva elaboració sigui molt minuciosa. El most pur de garnatxa ha fermentat en bótes d’acàcia – i ho hem indicat expresament a l’etiqueta amb el mot acollit que vol dir que a casa, al celler, l’hem mimat de manera especial, l’hem cuidat i protegit – i hem realitzat batonatges setmanals per mantenir les mares en suspensió, obtenir untuositat i volum en boca. L’acàcia aporta, per altra banda, elegància i complexitat aromàtica al vi. A part sortirà al mercat amb el distinitiu Vins Ebrebiosfera, consolidant el nostre compromís per preservar el patrimoni natural i paisatgístic de les Terres de l’Ebre. La producció és molt limitada, de només 3.000 ampolles. Presentarem l’A part – el singular, l’autèntic –  encara sense etiqueta als importadors alemanys i europeus coincidint amb la fira ProWein que comença aquest diumenge. A Catalunya, en les properes setmanes descobrirem ja la nova ampolla i la imatge que hem triat per definir el vi i la filosofia que amaga.

 

_MG_0554_MG_0530

Participarem a ProWein amb Bertha Group amb qui sovint realitzem missions comercials a l’exterior. Compartirem espai i experiències amb Clos Berenguer, Cava Bertha, Dominio de Berzal, Hnos. Frias del Val, Bodegas Torre San Millán, Bodegas López Cristobal i Txakoli Beldui. Per tant, tothom que ens visiti tindrà l’oportunitat també de conèixer altres referències vinícoles singulars amb les quals compartim una manera de ser i de fer vi.

header_desk_en

L’alemany és un mercat vitivinícola molt madur. Alemanya és un país amb una forta tradició importadora; hi hi ha també una àmplia cultura del vi  entre els ciutadans. Però no és l’únic país europeu i del món on hi ha els vins de Cellers Tarroné, de la DO Terra Alta. Actualment som presents a 9 països amb diferents graus d’implantació: Estats Units, Mèxic, Alemanya, Bèlgica, Dinamarca, Noruega, Finlàndia, Escòcia i Luxemburg. Ben aviat, els vins de Cellers Tarroné també es comercialitzaran a Rússia. L’aposta és doble, pel mercat internacional, diversificant la presència per països amb curiositat pels nostres vins, i pel mercat català, on cada vegada som més presents. Volem que a Catalunya es coneguin tant com a l’estranger les referències de la DO Terra Alta que elaborem a Batea i que són el nostre signe d’identitat i compromís amb el territori.

www.cellerstarrone.com

 

Related Posts