Notícies

De Donosti a Reus, de gastronomia i de solidaritat

Amb la primavera els actes de vi es multipliquen. Aquest cap de setmana vinent serem a San Sebastià amb “El Rabanito Gastroconsultoría” on farem un tast de vins gurmet amb Merian 100% garnatxa blanca i Merian negre. Una oportunitat de mostrar el potencial de la garnatxa blanca i negra de la DO Terra Alta al nord del país, en una ciutat referent a nivell gastronòmic i cultural. Ens fa contents viatjar a Donosti i poder compartir les últimes anyades dels dos primers vins amb segell ecològic de Cellers Tarroné que, a més a més, han canviat el seu disseny per convidar el consumidor a beure com es llegeix una novel·la. Aprofitarem l’estada per presentar els vins en restaurants gastronòmics i potser aviat us podem donar alguna bona notícia al respecte.

 

PHOTO-2019-05-17-08-21-10 (1)

 

El mateix dissabte, 25 de maig, també serem a Reus a la festa solidària que organitza Looking For Smiles per reunir fons per a l’entitat Reus Refugi que gestiona l’acollida de persones refugiades. Estem contents de col·laborar-hi amb la cessió d’un lot de vins que se sortejarà entre tots els assistents que participin a la trobada. L’acte començarà a les 11.30h als jardins de la Casa Rull, un espai lluminós presidit per un dels molts edificis modernistes que té la ciutat. Més enllà d’animar-vos a assistir a la festa, us convidem a seguir el projecte a través de l’etiqueta #lookingforsmiles a Instagram; està clar que amb els somriures es poden guanyar moltes batalles en aquest món. I el somriure dels refugiats que arriben al nostre país fugint de les misèries i dels patiments del seu, valen el doble, així que entre tots els hem de fer possibles.

Coincidint amb aquesta cita solidària, hem indagat en les necessitats de l’entitat Reus Refugi i volem compartir-les al bloc per si els lectors podeu fer-vos-en ressó o col·laborar d’alguna manera. És cosa de tots que els refugiats se sentin a casa. Pensem que van haver de deixar la seva…

Avui hi ha 55 persones refugiades a Reus. Què necessiten?

  • Accés a un lloguer: Actualment més de 30 persones están buscant habitacions o pisos de lloguer.

  • Calçat, abrics i roba d’hivern en general.

  • Companyia, parella lingüística.

 

www.cellerstarrone.com

 

 

 

Related Posts