Notícies

Sisquera Selecció a Ràdio Desvern amb Àstrid Goldstein

sisquera1

 

“És un vi molt ben elaborat. Està fantàstic” ha explicat la sommelier Àstrid Goldstein, propietària de la botiga de vins El Celler de Can Mata, a l’espai radiofònic setmanal de literatura i vins que comparteix a Ràdio Desvern. Es referia al vi Sisquera Selecció, un cupatge de garnatxa negra y syrah envellit en barriques de roure francès de 500 litres. És el primer vi  de Cellers Tarroné que incorpora el distintiu Vins Ebre Biosfera.

Cada vegada hi ha més tendència a fer vins per ser beguts més que per ser puntuats. Sisquera Selecció és un vi innovador, que costa menys de 10 euros, amb segell de sostenibilitat”, explica Goldstein a la ràdio. “Cellers Tarroné recupera formes antigues de treballar però sempre mirant endavant. Aquest és un vi per disfrutar-lo moltíssim”, ha afirmat la sommelier .

sisquera2sisquera3

“És un vi de la DO Terra Alta però no tenim la sensació que sigui excessivament alcohòlic. És càlid però relativament. Les maduracions poden ser lentes perquè la marinada entra a les vinyes”, explica Àstrid Goldstein. La sommelier recomanarà prendre’l amb un guisat, unes galtes de porc, però també amb verdures ara que en ple d’hivern en podem tenir el rebost ple. L’entrevista es pot seguir en aquest enllaç (últims 40 minuts del programa)

Gràcies!

www.cellerstarrone.com

LES IMATGES SÓN D’ÀSTRID GOLDSTEIN

Related Posts