Notícies

Cellers Tarroné a Enoturista, vins i viatges

Captura de pantalla 2019-01-15 a las 16.45.14

El celler és sobretot un projecte de família i de respecte pel territori. Va ser fundat el 1942 i ja van tres generacions que posen l’ànima en aquests vins i d’un temps ençà també en l’enoturisme. Precisament estan fent obres al celler i a la primavera esperen tenir-ho tot llest per rebre visitants

 

Fa temps que vam conèixer el David Jobé i la Judith Cortina però fins ara que no hem acabat de consolidar la nostra relació professional. Ens fa especial il·lusió ser al seu portal, una finestra digital amb textos atractius i una voluntat clara d’arribar al públic final, d’obrir les ganes de fer enoturisme als lectors i de convidar-los a moure’s per tots els racons del país de vins que és Catalunya.

Un homenatge a la família i a la terra“. Així defineixen el nostre projecte i ens agrada especialment que es posi l’accent en el nostre treball respectuós amb la terra, que cuidem i cultivem, que ens dona vi i vida, dins de la denominació d’origen Terra Alta. “Són una família enamorada de la seva terra i la cuiden. Els seus vins són ecològics i també tenen el distintitu “Vins Ebre Biosfera”, per la ubicació de les vinyes i també pel seu compromís de protegir el paisatge. En aquest escenari, us voleu resistir a una copa de garnatxa?”, escriu David Jobé.

El periodista també remarca la importància de fer vi en vinyes que formen part de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre. I afegeix: “Us assegurem que el paisatge us tindrà meravellats. Un horitzó infinit on tot és natura i on es respira calma. Us porten a una finca de Garnatxa, la varietat estrella de la Terra Alta i on han demostrat que excel·leixen”.

L’article d’Enoturista també avança que fem visites al celler amb reserva prèvia, però quan acabin les obres que tot just aquests dies han començat per ampliar els espais i renovar les instal·lacions, el programa d’acollida serà més variat i intensiu i mirarem de tenir una oferta creativa i ajustada a les necessitats  reals dels turistes del vi. No obstant, per als qui no es vulguin esperar al bon temps i a la fi de les obres, les portes de Cellers Tarroné les tenim sempre obertes i us rebrem, com mana, amb una copa de vi  de garnatxa blanca. Els detalls de la visita els explica clarament la Judith Cortina a la introducció del bloc: “Les visites les fa la Imma Solé i el primer que fa és donar un vi de benvinguda. Quina gran idea! Durant unes dues hores, ensenya el celler i us dona a tastar els vins amb un petit aperitiu”. 

Les dades de contacte del celler, per qui encara no ens tingui del tot localitzats, són aquestes:

info@cellerstarrone.com
977 43 01 09
I qui ho vulgui, també pot fer-ho a Twitter, Facebook i Instagram. Estem oberts a conversar amb vosaltres a través de tots els canals!

Related Posts