Notícies

Renovar-se o morir

 

Sí, els que viviu a Batea segurament haureu vist una bastida a la façana del celler. Comencem obres, per alçar un pis superior i ampliar l’espai dedicat a l’acollida de visitants – l’enoturisme – i també a la sala de tastos i al laboratori, per les proves analítiques que ens calen fer durant el procés de fer vi.

Els treballs han començat just després de festes i s’allargaran fins el proper mes d’abril. La idea és que durant la primavera disposem de nous espais per millorar l’acollida de visitants i optimitzar el treball enològic. Les obres també permetran ampliar els espais comuns i les oficines del celler i evitar el trànsit pel mig de l’espai de treball on ara mateix els vins estan fent el seu curs per sortir al mercat en els propers mesos.

Amb aquesta ampliació, Cellers Tarroné fa una inversió important per enfortir-se, créixer i apostar pel desenvolupament enològic i enoturístic del celler, amb la vista posada a la creació d’un programa de visites del qual en donarem detalls més endavant. Les instal·lacions noves permetran disposar d’una sala polivalent, de reunions i de tastos, per mantenir trobades amb clients finals però també amb distribuïdors, professionals i prescriptors del món del vi.

Les obres no condicionaran per a res el treball que estem fent aquests primers mesos de l’any al celler; de fet, s’han programat per aquest moment de l’any perquè és quan menys interferència hi ha en el procés estricte de l’elaboració del vi que és o bé a les tines d’acer o en les barriques de roure francès i/o acàcia. A través de les xarxes socials, anirem compartint durant les properes setmanes el desenvolupament de les obres. Un cop acabades – confiem que sigui a finals d’abril – , també divulgarem en aquest mateix espai diferents fotografies mostrant-vos els espais nous, perquè feu una visita virtual al celler. Està clar que esteu convidats a venir a veure les noves dependències en directe, amb el bon temps. Us esperem, està clar, amb una copa de garnatxa blanca a la mà 🙂

 

www.cellerstarrone.com

Related Posts